אילן בן דב שוב מזעזע את פרטנר: המנכ"ל יעקב גלברד עוזב - וחיים רומנו ימונה כמחליפו
רומנו שימש בעברו כמשנה למנכ"ל פרטנר דאז עמיקם כהן - ועזב את החברה לתפקיד מנכ"ל אל על. החלפת המנכ"ל בחברה התקשורת הייתה באוויר בתקופה האחרונה - גלברד לא הצליח לממש את הציפיות מהחברה. גלברד החליף את דוד אבנר, המנכ"ל הקודם
המנכ"ל החדש של פרטנר. חיים רומנו
צילום׃
תמר מצפי, באדיבות גלובס
על רקע הביצועים הלא-טובים של פרטנר, ועל רקע המשבר אליו נקלעה החברה במספר תחומים, החליט בן דב על מינויו של חיים רומנו לתפקיד המנכ"ל.
רומנו שימש בעברו כמשנה למנכ"ל פרטנר עמיקם כהן בזמנו, והיה מועמד לתפקיד המנכ"ל אך ברקע האחרון פרש לטובת תפקיד מנכ"ל אל על.
החלפת המנכ"ל בפרטנר הייתה באוויר בשבועות האחרונים, אך בן דב הקפיד להכחיש שיש כוונה כזו. יחד עם זאת, הצטברות האירועים, והעובדה שפרטנר תחת גלברד לא הצליחה לממש את את הציפיות של בן דב ושל שוק ההון (ויש לציין את הציבור גם), הוחלט על המהלך המפתיע.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















