אייפון - המדריך המלא: על מה כל הרעש?
כולם מדברים על האייפון; מה, בעצם, כל-כך מסעיר בו? שלוש סיבות שמצדיקות את כל הבאזז מסביב למכשיר המדובר של אפל
אלא שאז קיבלתי אותו ליד והתחלתי לעבוד איתו. לקח לי בדיוק שבועיים להבין: למרות שיש מה לשפר במכשיר הזה, ברגע שאתה מתחיל להשתמש בו, אין בשבילך דרך חזרה למכשירים ישנים יותר. היתרונות של האייפון עולים בהרבה על החסרונות שלו; הוא יעיל יותר מכל סלולרי אחר והופך את החיים לחוויה אחרת לגמרי. מתוך שלל הסיבות שהיית יכול לציין פה, בחרתי שלוש שהופכות את האייפון למשהו שמצדיק את כל הבאזז המטורף שמלווה את ההשקה שלו בארץ.
לא לשכוח כלום, אף פעם
כמו עם הקול, גם תמונות תוכלו לשמור. צלמו מה שתרצו דרך התוכנה והתמונה תשלח אל השרתים של אברנוט. מה שמעניין יותר הוא שאם תצלמו טקסטים משלטים או אפילו טקסט שמצאתם על חתיכת נייר, התמונה תעבור עיבוד בשרתים ותוכלו לחפש אחרי הטקסט בתוך התוכנה. כן, מדובר ב-OCR מלא (סריקה ממוחשבת שהופכת תמונה של טקסט לטקסט דיגיטלי) והאפשרות הזו הופכת את החיפוש אחר התמונה ההיא עם מספר הטלפון שצילמתם להרבה יותר קל.
בעזרת אברנוט כל רעיון שיש לכם נשמר מיד. אתם יכולים לכתוב לתוכו סיכומי פגישה, טלפונים, דברים שצריכים לזכור, אנשים שאתם חייבים לפגוש – ואחרי זה להעתיק את המידע למקום הנכון כשאתם במחשב. גם התוכנה וגם החשבון הבסיסי הם בחינם.
ביום אחד אני יכול לעדכן כמעט עשר רשימות שונות. יש לי רשימה של דברים שצריך לקנות בסוף השבוע לבית, רשימה של רעיונות למתנות, סרטים שאני רוצה לראות, רשימת מטלות בעבודה ורשימת טלפונים שאני חייב לסיים עד סוף היום. בנוסף, אני אוהב לדעת שיש לי רשימה של ציוד ובגדים שאני צריך כשאני טס או נוסע לכמה ימים. My Lists היא אמנם תוכנה בתשלום (ארבעה דולר), אבל היא נותנת לכם כל מה שאתם צריכים ויותר. הממשק של התוכנה נוח. אפשר ליצור עשרות רשימות, להוסיף להן צלמית שתעזור להבהיר במה מדובר ולשמור אותן במכשיר או לשלוח אותן דרך האימייל לעצמי או לאחרים. בכל רשימה ניתן להוסיף אין סוף פריטים שלצד כל אחד מהם תופיע תיבה קטנה בה ניתן לסמן V. אם יש לכם הערות לגבי פריט ברשימה תוכלו להוסיף אותו בלחיצה.
לקחת אתכם את הקבצים החשובים
בקיצור, אם אתם נמצאים הרבה בתנועה וסוחבים את המחשב כי אתם רוצים שתהיה לכם דרך לראות או להציג קבצים, דאטה קייס תעשה לכם חיים הרבה יותר קלים.
>> המדריך המלא להעברת קבצים באייפון
הקסם טמון בתוכנות הפשוטות
הדפדפן של האייפון הוא מוצר מדליק ביותר. לכל אחד יש אתר שאליו הוא חוזר הרבה כמו חשבון ג‘ימייל, או מסמכים בגוגל, או הבלוג ואולי סתם אתר החדשות המועדף עליו. אחרי שאתם גולשים אל האתר, לחצו על כפתור ה“+“ הקטן ובחרו ב-Add to Home Screen. אם תתמקדו בלוגו של האתר הוא יהפוך להיות הצלמית של ה“תוכנה“ החדשה שלכם. לחיצה על הצלמית שהופיעה לכם על המסך הראשי תפתח את הספארי ישירות לאותו האתר.
למי שממש עובד עם המכשיר הסלולרי שלו, האייפון הוא חלום שהתגשם: מחשב כף יד אמיתי עם יכולות שעונות לצרכים אמיתיים.
והנה בונוס: האבולוציה של מכשירי הטלפון הסלולרי. נחשו מי עומד בראש הפרמידה?
>> למדריך האייפון המלא








חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














