כל מה שקורה בעולם הסלולרי | mako דיגיטל

דיגיטל
סלולרי

דיגיטל
חדשות | אייפון
דיגיטל

מלחינים את הרינגטון הבא של נוקיה וזוכים ב-10,000 דולר

חברת נוקיה מרעננת את רינגטון הדגל שלה ומזמינה גולשים ברחבי העולם להלחין עבורה את המנגינה הבאה. הפרס לזוכה הגדול: 10,000 דולר

לילה אודינייב | mako דיגיטל | פורסם 07/09/11 11:16

מכירים את רינגטון הדגל של נוקיה? עכשיו החליטה החברה לעשות לו רענון והיא מפקידה בידיכם את המשימה.

מדובר במנגינת ברירת המחדל שקיימת בכל המכשירים הסלולריים של נוקיה שלא הוחלפה במשך 17 שנה מאז השקתה הראשונה בשנת 1994.

כמובן שבמשך השנים המנגינה עברה שינויים ושדרוגים שונים ועכשיו אתם יכולים להיות אלה שהלחן שלהם יהיה זה שיתנגן במיליוני טלפונים ברחבי העולם.

איך עושים את זה?

ההוראות של נוקיה פשוטות: "על המנגינה להיות רעננה, מקורית, יצירתית ו'נוקייתית' באופן מובהק". כמו כן עליה להיות באורך שלא יעלה על 30 שניות. 

ובמה זוכים?

מלבד תהילת עולם כמובן, הפרס לזוכה הגדול הוא 10,000 דולר, ועוד 1,000 דולר ל-5 זוכים נוספים שלא יגיעו למקום הראשון אבל ירשימו את השופטים.

מי שיבחר את הזוכים אלה הגולשים שיצביעו באתר על ידי 'לייקים' של פייסבוק  ושופטים 'מומחים' שנבחרו מטעם נוקיה. המנגינה שתיבחר תוטמע בכל מכשירי נוקיה שיצאו לשוק בשנת 2012.

על המועמדים לשלוח את המנגינות שלהם עד ה-2 באוקטובר, קליק להרשמה לתחרות או הצבעה ללחנים המתחרים.

 >> הפתעה! מנכ"לית יאהו פוטרה בטלפון

>> סוללת אייפון שנגמרת מהר - ועוד 25 דברים מרגיזים בגאדג'טים שלנו

 

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן