mako
פרסומת

תראו: בר רפאלי אחרי 10 שנים של שתייה מופרזת

לכבוד יום שישי ה-13 תמונות מפחידות: אפליקציה מצמררת בשם Drinking Time Machine מציגה איך תיראו אחרי עשר שנים של שתייה מופרזת של אלכוהול

לילה אודינייב
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
בר רפאלי לא היתה נראית כל כך יפה אם היתה שתיינית כבדה במשך 10 שנים

אפליקציית Drinking Time Machine (מכונת זמן של שתייה) מאפשרת לכם לראות איך הפנים שלכם או של כל בן אדם אחר ייראו אחרי לפחות עשר שנים בהן הוא שתה לשוכרה משקאות אלכוהוליים.

מי שעיצב את האפליקציה המצמררת הוא אמן בשם אוריול פרייס והוא רצה להעביר באופן הישיר והבוטה ביותר את ההשפעות ההרסניות של האלכוהול על הפנים והגוף שלנו.

איך זה עובד? אחרי שמורידים את האפליקציה שעולה 0.99 דולר ומפעילים אותה מופיעות בפניכם שתי אפשרויות: לבחור תמונה מתוך האלבום בסלולרי או לצלם אחת חדשה. אחרי שבחרתם את התמונה עליכם לסובב ולהתאים את גודלה לפי ציר העיניים, כדי שהאלגוריתם ידע היכן ממוקמים הפנים שלכם. בסוף לוחצים על נקסט והאפליקציה מתחילה להשקות אתכם. בסך הכל יש שלושה שלבים של נזק, כשהאחרון הוא כמובן ההרסני והמפחיד ביותר.

נסביר כי העיבוד שעוברים הפנים שעל התמונה הוא ניפוח, הפיכת האף והלחיים לאדומים יותר, הוספת שקיות מתחת לעיניים ויצירת אפקט של עיניים שקועות, עור מחוספס ועוד. לא מראה נעים, בטח לא ביום שישי ה-13.

צפו בכמה מפורסמים שעברו עיבוד באפליקציה, ונסו בעצמכם:

mako
האפליקציה ניפחה לאסתי גינזבורג את הפנים, מאוד
mako
אנג'לינה ג'ולי נראית כמו דודה אנג'לינה
פרסומת
mako
וגם מדונה
mako
ולסיום דיוויד בקהאם שנראה שהאלכוהול גורם לו להיות גבר רגיש