mako
פרסומת

טרגדיה משפחתית: השחקנית דבי ריינולדס מתה בגיל 84

השחקנית, כוכבת הסרט "שיר אשיר בגשם" מתה מהתקף לב יום אחד בלבד לאחר שבתה, קארי פישר, מתה מאותה הסיבה. מקורבים לשחקנית טוענים שמילותיה האחרונות היו שהיא מתגעגעת לביתה

פורסם:
דבי ריינולדס
דבי ריינולדס | צילום: ethan miller, getty images
הקישור הועתק

אבל כבד פקד בפעם השנייה בתוך יומיים את בית משפחת ריינולדס. כוכבת המיוזיקל הגדולה ששיחקה בין היתר ב"שיר אשיר בגשם" מתה מהתקף לב בגיל 84. ריינולדס היא אימה של השחקנית קארי פישר (הנסיכה ליאה, "מלחמת הכוכבים") שנפטרה אתמול בנסיבות דומות בגיל 60 בלבד.

את התקף הלב קיבלה ריינולדס בזמן שערכה הכנות להלוויית בתה. מקורביה של השחקנית מעידים כי במהלך היום אמרה ריינולדס "אני מתגעגעת אליה כל כך, אני רוצה להיות עם קארי". 15 דקות לאחר האמירה הזו קיבלה ריינולדס את ההתקף. בנה, טוד פישר, שבביתו נערכו ההכנות ללוויה של קארי טוען שהתקף הלב של אימו נבע מצער, וזה כבר היה יותר מדי בשבילה.

ואם זה לא היה מספיק מצמרר, בתקופה האחרונה עובדים ברשת HBO על סרט דוקומנטרי המתעד את היחסים בין דבי לבתה קארי. הסרט צפוי לעלות במאי ותוכנן ללא קשר לאירועי היומיים האחרונים.