mako
פרסומת

ג'ורג' מידלטון קוסטנזה: מה הקשר בין הנסיך הקטן ל"סיינפלד"?

השמחה הגדולה בעקבות פרסום שמו של יורש העצר העתידי של המלוכה הבריטית, הסיטה את תשומת הלב מהעובדה שהוא מזכיר את הסיטקום המצליח. יכול להיות שההשראה לג'ורג' אלכסנדר לואי הגיע מצפייה בשידורים החוזרים של חצות?

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

אין תמונה
יאדה, יאדה, יאדה

אתר Today של רשת NBC החליט לפרק את השם לגורמים וגילה קשר לסיטקום המצליח ביותר בתולדות הרשת. ג'ורג' מתקשר כמובן לג'ורג' קוסטנזה, חברו של ג'רי ומי שדמותו התבססה על זו של לארי דייויד, יוצר הסדרה. אחר כך מגיע השם האמצעי "אלכסנדר", שמתחבר מיד לשחקן שמאחורי ג'ורג', ג'ייסון אלכסנדר.

כאן זה עדיין לא נגמר. שמו האחרון של הנסיך יהיה לואי (Louis), שמתחבר הפעם לדמות ראשית אחרת מסיינפלד: איליין. ג'וליה לואיס דרייפוס גילמה את הצלע הנשית בסדרה לאורך כל תשע העונות. עדיין לא משכנע? ובכן מסתבר שגם שמו האמצעי של ג'ורג' קוסטנזה הוא לא אחר מאשר לואי. יכול להיות מאד שהכל בסך הכל אוסף של צירופי מקרים משעשעים, אבל בינינו, מי מועמד יותר טוב לככב בסדרה על שום דבר מאשר מי שעומד לעשות פחות או יותר שום דבר במשך שארית חייו?

וויליאם, קייט והתינוק המלכותי
עכשיו נלך לבקר את דוד קריימר | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images