לא הכל שחור: האני בו בו תומכת בישראל
138 מדינות הצביעו בשבוע האחרון נגד עמדתה של ישראל באומות המאוחדות, אבל גם בעולם האכזר הזה יש לנו עדיין כמה חברים. אחת מהן, האני בו בו, כוכבת הטראש הכי הגדולה בארצות הברית, קיבלה השבוע מכתב תמיכה ופטיש של יום העצמאות מאוהד בפייסבוק, ומיהרה להצטלם איתם בגאווה. אתם לא רואים את זה, אבל אנחנו ממש דומעים ברגעים אלה


סגל, מעריץ מושבע של הכוכבת, שלח לאחרונה מכתב רשמי לביתה, ופרסם אותו גם על עמוד הפייסבוק שלו: "קוראים לי עדי, ואני מעריץ גדול שלך ושל משפחתך", פתח וכתב. "אני גר בישראל (זה המקום שבו ישו גדל!), ואנחנו נמצאים כרגע במצב של מלחמה כאן. כל הזמן יורים עלינו טילים, ובכל פעם שאנחנו שומעים אזעקה עלינו לרוץ למקלט הקרוב ביותר. שם אנחנו יושבים וצופים בתכנית שלך, ומתמלאים בשמחה למראה משחקי ה"ווייט טראש" שלך, אכילת חטיפי סקטי או צלילה למשאית זבל. את מסמלת משואה של תקווה עבור המזרח התיכון".

תומפסון מיהרה לפרסם תמונה של עצמה עם הפטיש והמכתב כשהיא דואגת להודות לסגל על המכתב. האם הפטיש שנראה במערכה הראשונה יכה בראש אומלל באחד הפרקים הבאים? זה בטח יביא קצת אור לחיינו הקשים.