הצצה לאוסף המכוניות המטורף של פול ווקר
שבועיים אחרי מותם פול ווקר ורוג'ר רודאס בתאונה קשה, כעת מתפרסם סרטון המציג אוסף של כ-60 מכוניות ספורט מכל העולם בשווי מיליוני דולרים שהיו שייכות לכוכב "מהיר ועצבני" וחברו


אבל, מאז מותו הטראגי של פול ווקר בתאונת דרכים לפני כשבועיים, מתבררים כל העת עוד ועוד פרטים על חייו האישיים של שחקן הקולנוע ומסתבר שממש כמו דמותו בסדרת סרטי "מהיר ועצבני" גם במציאות הוא היה חובב רכב מושבע שהתעסק עם מכוניות ושיפורים ברוב זמנו הפנוי.
לפני כשנה פרסם פורטל הרכב האמריקאי The Smoking Tire סרטון בו מוצג גראז' רחב ידיים באזור בלוס אנג'לס המאכלס לא פחות מ-60 מכוניות ספורט השייכות לצמד אספנים. בעלי האוסף הסכימו לחשוף את האוסף הגדול שלהם לציבור אך ביקשו לא לחשוף את שמם מתוך שאיפה לשמור על פרטיות.
כעת, שנה לאחר הפרסום וכשבועיים לאחר מותם של פול ווקר וחברו הטוב רוג'ר רודאס בתאונה מזעזעת ברכב מסוג פורשה קאררה GT, הפורטל בו הופיע הסרטון לפני שנה מפרסם כי אוסף המכוניות המרשים הזה היה שייך לווקר ולרודאס.

מארץ המגף יש באוסף מזארטי אחת וכמה מכוניות פרארי מהדגמים 360 סטדרלה, F355 ספיידר וטסטה רוסה.
מבריטניה רולס-רויס גוסט בצביעת כחול מט מיוחדת, משוודיה וולוו P1800 המלאך ומיפן מוצגות ניסאן סילביה, 370Z שהופיעה ב"מהיר ועצבני 5" וסקיי-ליין GTR34 וגם טויוטה סופרה שנראות כולן כמשופרות למדי במחוזות "מהיר ועצבני".

המכוניות בייצור אמריקאי בולטות במיוחד ומלבד יצירות נדירות ומרשימות כמו סלין S7, פורד GT ושברולט קורבט מהדור הראשון נראה שלווקר ורודאס הייתה אובססיה לפורד מוסטנג והאוסף כולל כמעט כל גרסת ביצועים שאי פעם יוצרה למכונית הפוני.
מלבד לצער הכנה על מותם של השניים בטרם עת, לנוכח הערצתן לסוס האמריקאי הדוהר, קשה שלא לחוש החמצה שהם לא זכו לראות את הדור החדש והכל כך מהפכני של המוסטנג שנחשף חמישה מים לאחר התאונה הטרגית.
