mako
פרסומת

דלפו לרשת תמונות ראשונות של הטויוטה קורולה החדשה

גדולה יותר, מרווחת יותר ומתוחכמת יותר - הקורולה החדשה תגיע לארץ לקראת סוף השנה, המכונית תכלול מנוע 1.6 ליטר עם 130 כוחות סוס

דובי בן גדליהו
גלובס
פורסם:
קורולה
הקישור הועתק
קורולה

הטויוטה קורולה החדשה תגיע ארצה ברבעון השלישי או האחרון של השנה והפרטים עליה נשמרים בקפדנות. אולם בינתיים דלפו לרשת תמונות ראשונות של המכונית, שצולמו ככל הנראה בפרזנטציה לדילרים אירופאים.
מהתמונות עולה כי למכונית יהיה מראה יותר מודגש, מאסיבי ובעל נוכחות, עם חרטום שמזכיר מאד את ה"אוריס" החדשה וזנב רב הבעה. המכונית צפויה להיות גדולה ומרווחת יותר ותכלול מנוע 1.6 ליטר משופר עם כ-130 כ"ס ותיבה אוטומטית רציפה.
לאירופה וכנראה גם לישראל תגיע המכונית מהמפעל של טויוטה בטורקיה, שעובר כיום שדרוג במאות מיליוני אירו. המכונית צפויה להתחרות ישירות במאזדה 3 החדשה, ששיווקה בישראל יחל לקראת יולי.

קורולה
העיצוב לא מהפכני אך יותר דינמי מבעבר