mako
פרסומת

ואן פרסי ביונייטד. ונגר: "זה לא טוב לנו, אבל לא הייתה ברירה"

מנג'ר ארסנל נפרד ממלך השערים בעונה החולפת, שמצטרף לשדים האדומים: "ז'ירו ופודולסקי אמורים למלא את החלל". במנצ'סטר מרוצים, קאריק: "זו דחיפה רצינית". רדנאפ: "הוא יכול להביא להם אליפות". הרננדס עשוי לעבור לתותחנים

פורסם:
הקישור הועתק
ואן פרסי, יוצא לדרך חדשה (gettyimages)
ואן פרסי, יוצא לדרך חדשה (gettyimages) | צילום: ספורט 5
דווקא כשנדמה היה שסאגת רובין ואן פרסי לא תיגמר לעולם, אמש (רביעי) נסגרה עסקת הענק במסגרתה עבר ההולנדי מארסנל למנצ'סטר יונייטד. החלוץ יעשה את כל הדרך מאיצטדיון האמירויות לאולד טראפורד תמורת 24 מיליון ליש"ט, ואצל התותחנים מתקשים להיפרד.

"לצערנו, רובין עבר למנצ'סטר יונייטד. זה אף פעם לא טוב לאבד שחקנים ברמה הזאת, אבל הייתה לו רק עוד שנה אחת בחוזה ופשוט לא הייתה לנו ברירה", הודה ארסן ונגר המאוכזב, שהזכיר: "כבר החתמנו את ז'ירו ופודולסקי, שאמורים למלא את החלל".

חבייר "צ'יצ'אריטו" הרננדס, המקסיקני הצעיר והמוכשר שהפך לשחקן ספסל בעונה שעברה, נדחק עמוק יותר במורד הסגל. על פי הדיווחים, התותחנים מעוניינים לצרף חלוץ נוסף, כאשר מועמדותו של שחקן מנצ'סטר יונייטד כבר עלתה על הפרק.

בכל אופן, ארסן ונגר כבר החתים מבעוד מועד תחליפים להולנדי שלא רצה להאריך את חוזהו כבר לפני זמן רב, בדמותם של אוליביה ז'ירו ולוקאס פודולסקי. על פי הדיווח, המנג'ר הצרפתי עדיין מעוניין להוסיף עוד חלוץ לסגל.

הרננדס, יסכימו לוותר עליו במנצ'סטר? (gettyimages)
הרננדס, יסכימו לוותר עליו במנצ'סטר? (gettyimages) | צילום: ספורט 5
פרסומת

בכל אופן, העסקה הגדולה של הקיץ היא כמובן המעבר של ההולנדי בין שתי מהגדולות של הליגה האנגלית. אחרי שגם מנצ'סטר סיטי, יובנטוס ואפילו ברצלונה גילו עניין במלך שערי הפרמייר-ליג בעונה שעברה, הוא עבר דווקא לאולד טראפורד והיה לראשון שעשה זאת מאז 1987.

"מישהו בחדר ההלבשה דיבר על הגעת ואן פרסי ואמרנו שזה יהיה נהדר", סיפר מייקל קאריק הנרגש, קשר מנצ'סטר יונייטד. "זה ייתן לנו דחיפה רצינית, הוא שחקן ברמה הכי גבוהה שיש. הייתה לו עונה נהדרת והוא יוכל לחזק אותנו. האם זה יעשה את ההבדל בין המקום השני לראשון? לא היה ממש פער, ככה שנקווה לעשות צעד קדימה".

"אני יכול לראות איך מנצ'סטר יונייטד תזכה באליפות, עכשיו כשיש לה את ואן פרסי", הסכים גם המאמן הוותיק הארי רדנאפ. "הוא יכול לעשות את ההבדל, זאת באמת החתמה ענקית. אם הוא ישחק כמו בעונה החולפת, אז השותפות שלו עם וויין רוני תהיה נהדרת".