mako
פרסומת

אנגליה לא נחה לרגע, הפער בפסגה יצומק?

טירוף חג המולד יימשך בשלישי: המוליכה יונייטד בוויגאן. סיטי תנסה להקטין את פער 7 הנקודות בבית מול סטוק. ארסנל יוצאת לסאות'המפטון

פורסם:
הקישור הועתק
mako
ואן פרסי, צפוי לחזור להרכב של יונייטד
בזמן שברחבי העולם מרבית הליגות נמצאות בפגרת החורף, בליגה האנגלית טירוף משחקי חג המולד נמשך. כבר מחר (שלישי) יחל מחזור משחקים נוסף בפרמיירליג (המחזור ה-21) כאשר במוקד יעמדו כמובן 2 הקבוצות ממנצ'סטר. המוליכה יונייטד תנסה לשמור על פער 7 הנקודות בפסגה במפגש חוץ אצל וויגאן בעוד סיטי תארח את סטוק. ארסנל? היא מקווה להמשיך לקרוע רשתות גם אצל סאות'המפטון.

וויגאן - מנצ'סטר יונייטד
השדים האדומים נמצאים בכושר נפלא, מגיעים לאחר ה-0:2 על ווסט ברומיץ' ועם 7 ניצחונות ב-8 משחקיהם האחרונים. מהעבר השני ממתינה להם יריבה שנמצאת נקודה אחת מעל הקו האדום, אך הביסה בשבת 0:3 את אסטון וילה בחוץ. יונייטד אולי נחשבת לפיבוריטית ברורה, אבל במשחק הליגה שנערך אשתקד בין השתיים ב-DW סטדיום הלאטיקס דווקא הדהימו עם ניצחון 0:1 משער של שון מאלוני.

כככל הנראה אלכס פרגוסון, שחוגג יום הולדת 71, ימשיך ברוטציה שמאפיינת אותה בתקופה העמוסה הזו בשנה. הסקוטי יקבל בחזרה לסגל את רפאל דה סילבה, שהחמיץ 4 משחקים בשל פציעה. לא מן הנמנע שמייקל קאריק יקבל מנוחה, ומנגד רובין ואן פרסי שלא פתח מול ברומיץ' צפוי לחזור ל-11.

מנצ'סטר סיטי - סטוק
התכולים ממשיכים במירוץ אחר היריבה העירונית, ומגיעים לאחר ה-3:4 המשוגע על נוריץ' במחזור האחרון. מנגד היריבה לא הפסידה כבר 10 משחקים ברציפות בכל המסגרות, אבל ניצחה העונה רק פעם אחת בחוץ - לצד 6 תוצאות תיקו. רוברטו מנצ'יני יחסר את סמיר נאסרי, שהורחק מול נוריץ', אך גם את מריו באלוטלי החולה. גם המגינים אלכסנדר קולארוב ומאייקון ייעדרו.

סיטי צפויה לאבד בקרוב 3 שחקנים לטובת אליפות אפריקה ורגע לפני המפגש מול סטוק מנצ'יני התייחס לכך כשאמר: "יכול להיות שתהיה לנו בעיה בשל החיסורים. ייתכן שנחזק את הסגל בינואר, אבל אני לא חושב שנמכור שחקנים. לא יהיו לנו מספיק שחקנים אם נשחרר כמה".

פרסומת

סאות'המפטון - ארסנל
אחרי שהפגיזה את ניוקאסל עם 3:7 אדיר, התותחנים ינסו להמשיך את הטיפוס לעבר מקום ברביעיה הראשונה עם ניצחון ליגה חמישי ברציפות (כרגע ארסנל במקום ה-5 עם 33 נקודות, 3 פחות מלטוטנהאם הרביעית). תיאו וולקוט צפוי להיות מוצב שוב בעמדת החלוץ, כאשר הוא ואלכס אוקסלייד צ'מברליין יפגשו את הקבוצה ממנה הגיעו לארסנל.

משחקים נוספים שייערכו בשלישי: ווסט ברומיץ'- פולהאם, סוונסי - אסטון וילה, טוטנהאם - רדינג, ווסטהאם - נוריץ'