דייגו בצרות: 1:3 לברזיל על ארגנטינה ברוסאריו
נבחרת הסלסאו השפילה את מראדונה וחניכיו והבטיחה את מקומה במונדיאל. פביאנו כבש צמד. דרא"פ עוד רחוקה מארגנטינה, שמדורגת רק רביעית בבית
דייגו מראדונה וחניכיו הגיעו למשחק בידיעה שאין מנוס מניצחון, זאת אם בכוונתם להעפיל לטורניר הגדול מכולם, אך נראו לחוצים החל משריקת הפתיחה ולא היוו יריבים הולמים לנבחרת הסלסאו.
"אל דיאז", שהיה נתון תחת ביקורת גדולה לאור הופעותיה של ארגנטינה בתקופה האחרונה, שכללו תבוסה 6:1 לבוליביה והפסד לאקוואדור (2:0) עלה בהרכב הזוי והציב את ליאו מסי כחלוץ בודד, כשמאחוריו תופקד קרלוס טבז.
הסלסאו פתחו חזק ועלו ליתרון כבר לאחר 24 דקות כשאלאנו, קשרה של גלאטסראיי הטורקית הגביה כדור מדוד לראשו של לואיסאו וזה המשיך בנגיחה לקרקע ולפינה הימנית של מריאנו אנדוחאר.
הארגנטינים לא היטיבו לשחק אך הצליחו להחזיר לעצמם את התקווה כשחסוס דאטולו שיגר בדקה ה-65 פצצה מ-30 מטרים אל בין חיבורי הקורות של ז'וליו סזאר, שלא היה יכול להושיע - 1:2 לברזיל, איזה שער מדהים.
מהפך? לא ממש. הברזילאים דאגו לצנן את ההתלהבות המקומית וכבשו שער שלישי במשחק כעבור 2 דקות בלבד. כדור פנטסטי של קאקה חדר את כל ההגנה הארגנטינית והשאיר לפביאנו רק להקפיץ באומנות מעל אנדוחאר האומלל, בדרך לצמד אישי ול-1:3 מוחץ.
פרגוואי, יריבתה של ארגנטינה במחזור הבא, עשתה צעד גדול לעבר המונדיאל לאחר שגברה 0:1 בבית על בוליביה, משער של קבאנאס (פנדל) בדקה ה-45. לפרגוואים 27 נקודות והם צמודים לצ'ילה השניה, שסיימה בתיקו 2:2 את משחקה מול ונצואלה.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















