mako
פרסומת

המושבה הפורטוגלית: בשיקטאש החתימה את בבה

קשר מנצ'סטר יונייטד, שלא קיבל הזדמנויות מפרגוסון, הושאל לטורקיה. בבה הוא הפורטוגלי החמישי בבשיקטאש, אחרי קווארסמה, אלמיידה, פרננדס וסימאו

פורסם:
הקישור הועתק
טיאגו בבה. ייפרד מהחברים ביונייטד (GettyImages)
טיאגו בבה. ייפרד מהחברים ביונייטד (GettyImages) | צילום: מערכת ONE

בשיקטאש, המנסה לבנות את עצמה לקראת עונת 2011/12, החתימה היום (שבת) את טיאגו בבה הפורטוגלי בקבוצה, לאחר שהוא הושאל אליה ממנצ'סטר יונייטד.

השחקן שמשחק בנבחרת פורטוגל הצעירה, הצטרף לשדים האדומים רק בקיץ האחרון מוויטוריה גימראייש בתמורה לכמעט 7.5 מיליון יורו, אחרי שהמנג'ר אלכס פרגוסון לא הספיק אפילו להתרשם מביצועיו.

עם זאת, בבה לא מצא את מקומו בשורות האלופה האנגלית ולא קיבל הרבה הזדמנויות מפרגי.

המנג'ר הסקוטי ביקש ככל הנראה להשאיל את בבה לקבוצה אחרת, כדי שהוא ישתפשף בה, יחזור מנוסה יותר, ואז יוכל לקחת חלק במשחקים של היונייטד.

בבה הוא השחקן הפורטוגלי החמישי שנוחת בבשיקטאש. עוד לפניו הגיעו לקבוצה ריקארדו קווארסמה, הוגו אלמיידה, מנואל פרננדס וסימאו, שלא הצעידו אותה להישגים מרשימים במיוחד.

סימאו. חבר חדש מפורטוגל (רויטרס)
סימאו. חבר חדש מפורטוגל (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

למרות הסגל הנוצץ ביחס לליגה הטורקית, סיימה בשיקטאש את העונה החולפת במקום החמישי בלבד, אחרי פנרבחצ'ה, טרבזונספור, בורסאספור וגזיאנטפספור המפתיעה. כעת מקווים בקבוצה להציג עונה טובה הרבה יותר ולהתמודד על תארים.