בירם כיאל, איתי שכטר ויואב זיו בהרכב מול יוון
דרור קשטן פרסם את ההרכב למשחק החשוב מול יוון הערב ב-21:30. כיאל יחליף את תמיר כהן, חלוץ נתניה ומגן לוקרן יפתחו בקישור (גיא בן זיו, יוון)
מה-11 הפותחים נעדר יוסי בניון שסובל מכאבים בשריר הירך האחורי - פציעה שאיתה הגיע לארץ ובעקבותיה היה בספק גם למשחק הראשון מול היוונים באצטדיון ר"ג.
כזכור, בניון היה בספק למשחק שנערך בישראל בגלל מתיחה בשריר הירך האחורי, אך שיחק בסופו של דבר למרות המלצת קבוצתו, ליברפול, כי לא ישחק. במהלך המשחק בניון מתח את שריר התאומים והוחלף בדקה ה-77 על ידי בירם כיאל.
|
בניון לא יפתח בהרכב הערב מול יוון
במשחק ביום שבת היה זה תאופניקס גקאס, שניצל חוסר עירנות בהגנה הישראלית על מנת להעלות את יוון ליתרון 0:1. ישראל הצליחה להשוות את התוצאה מרגליו של עומר גולן, שדחק פנימה במחצית השניה ממסירת רוחב של יוסי בניון.
ההרכב הפותח של הנבחרת למשחק מול יוון: דודו אוואט, דדי בן-דיין, קלמי סבן, טל בן-חיים, דקל קינן, גל אלברמן, בירם כיאל, יואב זיו, איתי שכטר, בן סהר ועומר גולן







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














