mako
פרסומת

טועמה התאמן עם גל שיש ואביחי ידין הפצועים

קשר הפועל הגיע לחודורוב במצב של חוסר ודאות לגבי מעמדו, וערך אימון בנפרד מהקבוצה. כ-2,500 מנויים נמכרו לאירופה. שבחון ובן דיין טרם מצאו קבוצה

פורסם:
הקישור הועתק
טועמה וידין (משה חרמון)
טועמה עם ידין. התאמן עם הפצועים (משה חרמון) | צילום: מערכת ONE

הפועל תל אביב מכרה כ-2,500 מנויים למשחקים מול לגיה ורשה, ראפיד בוקרשט ו-פ.ס.וו. איינדהובן בליגה האירופית. בהפועל מקווים למכור כ-7,000 מנויים לפחות עד למשחק הראשון בעוד כעשרה ימים בבלומפילד מול הקבוצה הרומנית. עד עתה נמכרו מנויים רק למחזיקי מנוי לליגה והמכירה לקהל הרחב תחל מחר (שני).

בהפועל התבטאו בחריפות נגד הקשר סלים טועמה בעקבות פיצוץ עסקת טל בן חיים. טועמה טען בפני מקורביו כי מנסים להתסיס את הקהל נגדו. הקשר הגיע לאימון הקבוצה אחה"צ ואמר עם הגעתו: "אני לא יודע אם אתאמן". לרגעים נראה היה שלפחות בינתיים חלה רגע רגיעה בגזרה, כאשר טועמה עלה עם שאר חברי הסגל לדשא.

אלא שלאחר שערך הקשר את החימום עם חבריו לקבוצה, הללו המשיכו לאימוני הנעת הכדור, ואילו טועמה עבר לאימון אישי עם הפצועים אביחי ידין וגל שיש. המשתמע מכך הוא שהפרשה טרם הסתיימה, ולמרות שטועמה עוד מתאמן עם שחקני הפועל ת"א, עדיין לא ברור מה יהיה עתידו בקבוצה, הן מבחינת ההשתתפות במשחקים, והן מבחינת ההשתתפות באימונים המלאים.

בהפועל עדיין לא אמרו נואש לגבי צירופו של בן חיים, אך ספק אם נשיא מכבי פתח תקווה, עמוס לוזון, ישחרר את השחקן הצעיר כיוון שלא יוכל להשתתף בקמפיין האירופי של האדומים. במועדון ממשיכים בחיפושים אחר חיזוק ומקווים לעבות את הסגל בבלם ובשחקן התקפה ישראלים.

יוסי שבחון ודדי בן דיין מחפשים קבוצה חדשה שתקלוט אותם לאחר שהתבשרו בסוף השבוע כי הם לא בתוכניות של קשטן.

דדי בן דיין, יוסי שבחון (דרור רוזנפלד)
דדי בן דיין, יוסי שבחון (דרור רוזנפלד) | צילום: מערכת ONE

מכירת הכרטיסים למשחק מול בית"ר ירושלים תחל מחר ובמועדון ביקשו להבהיר כי כרטיסים לשערים של הפועל ימכרו אך ורק למחזיקי מנוי עונתי למשחקי האדומים.