mako
פרסומת

אלירן ג'ורג' במו"מ עם הפועל חיפה, דנקוביץ' חתם

אחרי שעומר ורד חזר לצהובים, שירזי רוצה את מגן מכבי ת"א שקרוב לסכם את עסקת השאלתו ולהצטרף לקבוצה של יואב כץ. החלוץ חתם ל-5 שנים

פורסם:
הקישור הועתק
אלירן ג´ורג´ במדי מכבי.  (יוסי ציפקיס)
ג'ורג'. עוד מגן צהוב יגיע לכרמל? (יוסי ציפקיס) | צילום: מערכת ONE

מגנה הצעיר של מכבי תל אביב, אלירן ג'ורג', נמצא במו"מ עם הפועל חיפה ומתקרב לקבוצה. לא כל הפרטים בנוגע להשאלתו ממכבי ת"א סגורים שכן מכיוון שהמגן אמור להיות מושאל יצטרך גם להמציא את טופס ההשאלה מקרית שלום ולסגור את הפרטים שנותרו.

כזכור, בתחילת הקיץ הודיעו במכבי ת"א לג'ורג' כי יעדיפו להשאיל אותו העונה כדי שיוכל לקבל דקות משחק ועד אז יתאמן המגן עם שחקני הסגל הנפלטים שלא מתוכננים להיות העונה אצל הצהובים.

אחרי לא מעט הצעות וגישושים לגבי המגן נראה כי הפועל חיפה היא הקבוצה הרצינית ביותר לקלוט אותו.

כזכור, ג'ורג' שיחק גם בקבוצת הנוער של מכבי ת"א שזכתה בדאבל וגם בקבוצה הבוגרת של מוטי איווניר לפרקים.

אחרי מעברו של עומר ורד חזרה לקבוצת הבית שלו בקרית שלום, נקלע המאמן ניצן שירזי למצוקה בעמדת המגן הימני ובחיפה החליטו שג'ורג' הוא מי שיכול להשלים את החסר.

ניצן שירזי (עמית מצפה)
ניצן שירזי (עמית מצפה) | צילום: מערכת ONE

בנושא אחר, החלוץ המונטנגרי בן ה-20, סטפן דנקוביץ' חתם לחמש שנים בהפועל חיפה. ליאור ז'אן, שהסדיר את דמי השאלתו למכבי ת"א, כמו גם אושרי רואש ורן אבוקרט, יעברו בבקרה התקציבית ויעמדו לרשותו של ניצן שירזי במשחק גביע הטוטו מול מכבי חיפה.