רועי לוי: נותנים כבוד לרמה"ש, ניר: לא מסונוורים
מגן עכו שיפגוש הערב ב-19:00 את הקבוצה ממורשה כבר מוכן. ההרכב מהניצחון על סכנין יפתח. ברמה"ש: קורצקי על הקווים, ליפניה, פסר ונוסבאום ייעדרו

הפועל עכו תגיע הערב (שבת) ב-19:00 לאצטדיון וינטר ותפגוש את הפועל ניר רמת השרון במטרה להמשיך במומנטום החיובי בו היא נמצאת בשבועות האחרונים. בארבעת מחזורי הליגה האחרונים לא הפסידה הקבוצה של אלי כהן, כולל נצחונות משכנעים בשניים האחרונים מול הפועל ראשון לציון ובני סכנין.
המאמן לא צפוי לערוך שינויים ממשחק הליגה האחרון מול סכנין. עבד מרג'ואן ויובל שבתאי ימשיכו לקבל קרדיט בהרכב, משה מישאלוף פצוע ולא יהיה בסגל משחק ליגה שלישי ברציפות אחרי שהקשר ניסה במהלך השבוע לחזור לאימונים ולא הצליח.
מי שממשיך להצטיין בהגנה העכואית הוא המגן רועי לוי. האחרון לא פתח את העונה בהרכב ולמעשה היה המחליף של רן קוז'וק עד שקוז'וק נפצע ונותח ברצועה הצולבת. מהרגע שלוי חזר להרכב הוא אחד הטובים.
"פתחתי לא טוב את העונה וברגע שקיבלתי את הקרדיט אני מחזיר על המגרש", אמר לוי והמשיך: "מה שחשוב לנו זה ההמשכיות מהמשחקים האחרונים. אנחנו לא חוששים מאף קבוצה אבל נותנים ורוחשים כבוד לרמת השרון. ברור לנו שצפוי משחק טוב וקשה. מי שראה אותנו יודע שאנחנו נמצאים בכושר טוב וחשוב שנמשיך באותו קו".

על המטרות של עכו העונה והאם ניצחון מול רמת השרון מהווה הצהרת כוונות אמר השחקן: "בתחילת העונה הורידו אותנו ליגה עוד לפני שהליגה נפתחה. ניצחון מול רמה"ש לא מהווה הצהרת כוונות, אבל ייתן לנו דחיפה כלפי מעלה".
עד ינואר יחליטו בעכו אם לחזק את הקבוצה בזר נוסף על חשבון אחד הזרים. בין המועמדים לעזוב הוא לואיס זומה שכמעט ולא משחק העונה.

הרכב משוער: דודו גורש, רועי לוי, ניסו קפילוטו, אדי גוטליב, אלירן דנין, אלכסנדר דוידוב, יובל שבתאי, עבד מרג'ואן, ניקולס פלצ'וק, סינטאהיו סלליך וסטפן שצ'פוביץ'.
גל ניר: "נילחם מול עכו". ליפניה, פסר ונוסבאום ייעדרו
"אנחנו בתקופה טובה, אבל לא מסתחררים מהניצחונות האחרונים. נצטרך לבוא להילחם מול עכו כמו במשחקים האחרונים ויש לנו אמונה שנצליח לקחת שלוש נקודות", כך אמר קפטן ושוער הקבוצה, גל ניר, לקראת המשחק בווינטר.

"ניצחון ייתן לנו עוד דחיפה קדימה וזה מה שחשוב. אנחנו לא מסתכלים על מיקום כזה או אחר בשלב הזה של העונה, אלא על צבירת נקודות והחשוב הוא שנמשיך לעשות זאת", הוסיף הקפטן.
גם הפעם תיאלץ הקבוצה להסתדר ללא המאמן שלה, מומי זפרן, שנמצא בחופשת מחלה וייתכן שיחזור לפעילות כבר בשבוע הבא. "המצב שנוצר עם מומי הוא לא פשוט לאף אחד מהשחקנים. כולם מאחלים לו שיחלים במהרה ויחזור, אבל אני חייב לציין שמנחם קורצקי שמחליף אותו עושה עבודה מעולה", סיפר ניר.

רמת השרון תחסר שלושה שחקני הרכב משמעותיים: הבלם סביטי ליפניה שסובל ממתיחה מזה שבוע, המגן הימני נאור פסר והשמאלי עמיר נוסבאום שמורחקים. את מקומו של פסר צפוי לתפוס גיא ליפקה הצעיר שמפגין יכולת טובה מפתיחת העונה ואילו בעמדת המגן השמאלי ישנה התלבטות בין שני שחקני בית: דין יצחק ואור אוסטווינד. את מקומו של ליפניה ימשיך למלא עשהאל בן שבת.
הרכב משוער: גל ניר, גיא ליפקה, יניב לביא, עשהאל בן שבת, דין יצחק (אור אוסטווינד), מושיקו אבוטבול, יוסי אופיר, גל בראל, אלן מסודי, אורן ניסים (אוסקר גררו) ותומר סוויסה.