mako
פרסומת

היום: שופטים מליגת העל יגיעו לתחנת המשטרה

פרשת "הכדור המרכזי" לא שוככת ומספר שופטים בכירים יגיעו להיחקר, חלקם תחת אזהרה. במשטרה טוענים: ניצן שירזי ייחקר שוב, בקרוב יוגשו כתבי אישום

פורסם:
הקישור הועתק
משטרה (יניב גונן)
גם שופטי ליגת העל יגיעו ליחידת ההונאה (יניב גונן) | צילום: מערכת ONE

משטרת ישראל ממשיכה לחקור בכל המרץ את פרשת "הכדור המרכזי" והבוקר (רביעי) המבוכה עוברת למספר שופטים בכירים שיגיעו להיחקר, חלקם תחת אזהרה, בפרשת הטיית המשחקים שמטילה את צילה על ליגת העל. 

השופטים, חלקם מבכירי השופטים בליגת העל, יגיעו להיחקר בשעות הבוקר המוקדמות, אך שמותיהם עדיין לא הותרו לפרסום עד אשר יגיעו לתחנת המשטרה.

גורם בכיר במשטרה אמר ל-ONE שגם המאמן ניצן שירזי ימשיך להיחקר ובקרוב יוגשו כתבי אישום נגד חלק מן הנחקרים. לא מן הנמנע שאחרי שהשופטים ייחקרו, בכירים נוספים בכדורגל הישראלי יוזמנו אף הם.

עוד קרון ברכבת הנחקרים

ניצן שירזי. יגיע לחקירה נוספת (יוסי ציפקיס)
ניצן שירזי מגיע לחקירה. במשטרה מתכוונים לזמנו פעם רביעית (יוסי ציפקיס) | צילום: מערכת ONE

פרט אל השניים גם ניצן שירזי תפס מקום מרכזי והגיע לחקירה כבר שלוש פעמים, כאשר גם יושב ראש ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, נחקר במשטרה תחת אזהרה. גם שנים משחקני ליגת העל, סרג' איילי ואיליה יבוריאן, הוזמנו לחקירה. כעת, אחרי השחקנים, המאמן, הבעלים ואפילו יושב ראש ההתאחדות, גם השופטים נכנסים לתמונת הנחקרים בפרשה.