כל המתכונים של סדרת הרשת: סמדיש - יוצאים מהכלים

מתכונים

סמדיש - יוצאים מהכלים
_פרויקטים

ראשי ארטישוק ממולאים

מי שחושב שמדובר במתכון קשה או מסובך, שיחכה רגע ולא יברח כי זה ממש פשוט
| סמדיש | פורסם 31/10/11 19:41:28
ארטישוק ממולא בשר של סהר
זמן עבודה זמן הכנה כולל קטגוריה רמת קושי כשר
חצי שעה שעה וחצי מתכונים כל אחד יכול כשר בשרי
מרכיבים
ראשי ארטישוק
1 חבילת תחתיות ארטישוק
בשר טחון עם כוסברה, פטרוזילה, בצל אחד ותפוח אדמה אחד
ראס אל חנות
פלפל שחור
מלח
שמן
מים
1 חבילת אפונה
ביצה טרופה
1 בצל קצוץ
4-5 גבעולי כרפס
1/2 לימון
תבלינים: כורכום, פלפל לבן, מרק עוף
אופן ההכנה

אופן ההכנה

1. ראשית לשים את ראשי הארטישוק להפשרה מלאה.
2. לתבל את הבשר הטחון בכפית ראס אל חנות, מעט פלפל שחור, מלח, 2 כפות שמן ו3 כפות מים. לערבב הכל לאיחוד להניח בצד.
3. מטגנים את הבצל. חותכים את הכרפס לאורך של 5-6 ס"מ ומוסיפים לבצל.
4. מפזרים מעל את האפונה.
5. מברישים את פנים ראש הארטישוק בביצה וממלאים בבשר הטחון, הביצה מדביקה את הבשר הטחון.
6. שמים מעל האפונה את ראשי הארטישוק הממולאים, ממיסים בכוס 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית שטוחה של כורכום, 1 כף מרק עוף ומוסיפים אל הסיר. מערבבים בתנועת סיבוב את הסיר.
7. מוסיפים מים חמים עד גובה האפונה ותחתית הארטישוק, מנמיכים להבה ומבשלים 45 דקות עד צימצום הרוטב.
...טוען
Rating: 90 out of 100 based on 170 reviews. % אהבו, מה דעתך?
מסכים
לא מסכים
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן