N12
פרסומת

דיווח בצרפת: "הנשיא השתמש בדירה של המאפיה"

פרשת הרומן של נשיא צרפת מסתבכת: התקשורת בפריז מדווחת כי הדירה שבה נפגשו פרנסואה הולנד והשחקנית ז'ולי גאייה היתה שייכת לחברתה של גאייה, שהיתה בקשר עם שני עבריינים קורסיקנים

סוכנויות הידיעות
חדשות
פורסם:
דיירת חדשה בארמון האליזה? גאייה
צילום: רויטרס
הקישור הועתק
דיירת חדשה בארמון האליזה? גאייה
השחקנית ז'ולי גאייה | צילום: רויטרס

מבוכה נוספת לנשיא צרפת פרנסואה הולנד: התקשורת במדינה דיווחה כי הדירה שבה לכאורה נהג הולנד להיפגש עם מאהבתו, השחקנים ז'ולי גאייה, היתה קשורה למאפיה הקורסיקנית.

על פי הדיווח, הדירה ברובע השמיני של פריז היתה שייכת לעמנואל הוק, חברתה של גאייה, שהייתה בקשר עם שני בכירים במאפיה. אחד מהם, בעלה לשעבר של הוק, מישל פראצ'י, הורשע בהלבנת הון, ובן זוגה השני פרנסואה מאסיני נרצח, ככל הנראה על רקע פלילי.

העיתון "לה פריזיאן" דיווח אמש כי בת זוגו של הולנד, העיתונאית ואלרי טריירווילר, אושפזה בבית חולים בפריז לאחר שנודע לה דבר הרומן לכאורה שניהל בן זוגה, ולקתה בדיכאון חמור.

טריירווילר והולנד בימים טובים יותר
בגד בה בדירת מאפיה? הולנד ובת זוגו | צילום: AP

בסוף השבוע דווח כי פרנסואה הולנד איים לתבוע את המגזין "קלוסר", שפרסם כי הנשיא כבר אינו בזוגיות עם טריירווילר והחל לקיים רומן עם השחקנית, בת 41, נשואה לתסריטאי מארגנטינה ואם לשני ילדים. עקב כך, החליט המגזין להסיר את הידיעה מאתר האינטרנט שלו.