N12
פרסומת

ארה"ב: מכה של מקרי אונס בכלבים

מה עובר על דרום ארצות הברית? בתוך שבוע נעצרו שניים בחשד לקיום יחסי מין עם כלבים. במקרה אחד נתפס גבר על ידי אישה בעודו מבצע את זממו בכלב. "הכלב השמיע קולות מזעזעים של כאב", סיפרה העדה

פורסם:
הקישור הועתק
"חמוד! לאכול אותו!"
קיימו יחסי מין עם כלבים | צילום: רויטרס

שני תושבי דרום ארצות הברית הבינו כנראה בצורה מעוותת את המשפט "הכלב הוא חברו הטוב של האדם". במהלך שבוע אחד נעצרו באזור שני גברים בחשד לקיום יחסי מין עם כלבים.

במקרה אחד, כפי שדיווח היום עיתון ה"דיילי מייל", נעצר כריסטופר בגוול מדרום קרוליינה, בחשד לקיום יחסי מין עם כלב מסוג רועה אוסטרי מעורב.

הסיפור התגלה לאחר שאישה החליטה לקפוץ לביתה של חברתה הטובה. החברה לא הייתה בבית, אך דבר לא הכין אותה למה שכן היה בבית. האישה ראתה את בגוול בן ה-26 עומד מאחורי הכלב שהועמד בכוח על כסא. מכנסיו של בגוול היו מופשלות עד הברכיים.

לדברי העדה למעשה הנפשע, "הכלב השמיע קולות מזעזעים של כאב". בגוול הנבוך מיהר לשחרר את הכלב שברח במנוסה.

על אירוע דומה מדווח גם האתר AJC, הסוקר את המתרחש באטלנטה. על פי הידיעה, המשטרה קיבלה "טיפ" ממודיע ועצרה את אדווין רובלס בן ה-52 תושב עיירה קטנה במדינה. רובלס מואשם כי קיים יחסי מין עם כלבו, העונה לשם צ'יין. לא ברור מה אירע לכלב, אף שבעליו טוען בתוקף כי איננו עוד בין החיים.

עוד כמה חיות שהתארחו אצלנו: