1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב, תוך הוספה הדרגתית של חצי מכמות הסוכר (שלושת רבעי כוס).
3 מערבבים בקערה את החלמונים, יתרת הסוכר, השמן, קליפת התפוז ומיץ התפוזים (חיים וסיגל עושים את זה במטרפה).
4 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
5 מקפלים פנימה את הקצף - מתחילים בערבוב של כמות קטנה פנימה, וממשיכים בקיפול של שאר הכמות, לאט לאט.
6 מעבירים את הבלילה לתבנית בבקה גדולה (אם התבנית חלקה - ללא שימון), ואופים 35-40 דקות.
7 מוציאים מהתנור, הופכים את התבנית ומשאירים כשעה כדי שהעוגה תימתח קצת ותישאר אוורירית.
8 מגישים עם תה וריבת אוכמניות.
תראו כמה שזה יפה. עוגת התפוזים של פיצי | צילום:
שירן כהן שי
בתיאבון!