השף המוכר פותח מסעדת בשרים חדשה בגליל: בכניסה לכרמיאל תוכלו למצוא את "OMNIA | אומניה" (משאלה),מסעדת שף בשרים גלילית חדשה שנפתחה על ידי פאדי דאבח, דור שלישי במשפחת הקצבים "דאבח", ומובלת על ידי השף המוערך יוסף זוזו חנא, ממסעדת מגדלנה.

מסעדת אומניה (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת אומניה | צילום: אנטולי מיכאלו

חנא אמון על בניית התפריט והקונספט וישמש כיועץ במסעדה, שמשלבת בין המטבח השאמי והתוצרת הגלילית המקומית לבין מנות ותבשילי בשר מקוריים בטכניקות בישול והגשה מודרנית. "ההתמקדות של המסעדה במטבח השאמי והלבנוני, עם דגש על בשר מהתוצרת האיכותית בגליל", אמר השף ל-N12.

מסעדת אומניה (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת אומניה | צילום: אנטולי מיכאלו

פאדי דבאח, אחד ממגדלי הבקר המובילים בישראל ומי שמנהל את רשת המסעדות והקצביות אנגוס, לוקח ברצינות את איכות הבשר במסעדה שהקים. הבשרים מגיעים כולם מהעדר הפרטי שלו, שבו העגלים גדלים במרעה טבעי בגליל. בשיחה עם N12 סיפר דבאח שמדובר בהגשמת חלום עבורו: "שנים שאני חולם לממש את משאלת ליבי לפתוח מסעדת שף בלב הפועם של העשייה שלנו בצפון, עם הנתחים והטבע שהגליל שלנו מוקף בהם".