מסעדת סילו הוותיקה מחולון פותחת בר אוכל איטלקי חדש בשם "פרימו" בקונספט "נקסט דור", פרי שיתוף פעולה של בנצי ארבל והמסעדן ברנרדו בלחוביץ (סילו, קפה גן סיפור) עם שף אופיר וידבסקי. בר האוכל החדש יפתח בפארק פרס בחולון.

אחרי שפתח שתי מסעדות מצליחות בלב תל אביב, "כפרה מיו" ו"קלבריה" החדשה, בנצי ארבל יוצא מהעיר וחובר אל המסעדן ברנרדו בלחוביץ ויחד הם פותחים בר אוכל איטלקי בשם "פרימו" עם השף אופיר וידבסקי.

בלחוביץ שעומד מאחורי מסעדת סילו הוותיקה בחולון וקבוצת מסעדות המצליחה קפה גן סיפור, פותח כעת את הלוקיישן החדש במתכונת "נקסט דור".

ב"פרימו" משתפים פעולה בלחוביץ וארבל עם השף אופיר וידבסקי שמחזיק ניסיון רב במסעדות בארץ (סבסטיאן, סיטרה, רושפלד ועוד) ובעולם כשעמד בראש קבוצת המסעדות של המסעדן ארתור ירצ'ינסקי. המקום החדש צפוי להיפתח בחודש ינואר הקרוב.