N12
פרסומת

מושיק רוט מצטרף למסעדת קומראן: "הזדמנות ראשונה לקהל הישראלי להכיר מיהו"

השף זוכה המישלן יוביל את הקו הקולינרי של המסעדה, שרק לאחרונה חגגה שנתיים להיווסדה • רוט: "אני זוכה להביא לראשונה לסועדים פרספקטיבה אחרת שלי, צד אחר שלא הכירו עדיין" • במקביל, רוט עובד גם על פתיחת מסעדת גורמה חדשה בישראל - שתגיש תפריט טעימות ותכוון לכוכב מישלן

לירן שבתאי
פורסם:
מושיק רוט. יובל את קומראן הכשרה
השף מושיק רוט | צילום: איתן וקסמן, יחסי ציבור
הקישור הועתק

קומראן, אחת המסעדות הפופולריות בתל אביב, הודיעה היום (רביעי) על צירופו של השף מושיק רוט, שיוביל את הקו הקולינרי של המקום. השף המוערך, שזכה עם המסעדה שלו בהולנד לכוכב מישלן, ישמש כאיש מקצוע במסעדה ישראלית לראשונה זה שנים.

לפני עשור, נזכיר, מושיק רוט לקח את ההובלה של מסעדת "טוטו" במקום השף ירון שלו, אבל הרומן החזיק רק שלושה חודשים ומאז השף המפורסם לא הוביל מסעדה בישראל, עד היום. ל-N12 גם נודע כי רוט יפתח בקרוב מסעדה חדשה בארץ, כשהוא מכוון לזכות בכוכב מישלן ישראלי.

מסעדותיו של רוט בעולם זכו לכוכבי מישלן ולהערכה רבה בקרב מבקרי קולינריה, אך הוא מעולם לא שימש כשף או בעלים של מסעדה בישראל. "החיבור עם קומראן היה טבעי ומתבקש", ציינו במסעדה. בתקופה האחרונה רוט בנה תפריט של מנות חדשות, שלא הוגשו קודם במקום, במקום שמאופיין בסגנון ים תיכוני והוקם לפני כשנתיים.

"אני שמח ונרגש על החיבור עם קומראן", מסר מושיק רוט, "מדובר במקום מיוחד עם אווירה שאין שנייה לה. אני זוכה להביא לראשונה לסועדים פרספקטיבה אחרת שלי, צד אחר שלא הכירו עדיין. האוכל שאני מבשל בקומראן הוא אוכל שמח שמתחבר למקומיות באמצעות חומרי גלם טריים ואיכותיים והטאצ' האישי שלי. פשוט תבואו לאכול וליהנות".

לירן צדיק, בעלי מסעדת קומראן, סיכם: "החיבור עם מושיק היה טבעי ומתבקש, אנחנו מכירים היטב כבר שנים וכעת זה שיתוף הפעולה הראשון שלנו. הוא שף מהמעלה הראשונה והאוכל שהוא מכין מצליח לרגש ולספק את החך של כל מי שיטעם. אני מזמין אתכם להגיע לקומראן וליהנות מאוכל טוב ואווירה שיש רק אצלנו".