נבחרת השפים בין-לאומית תפתח מסעדה בישראל למשך 20 יום בלבד. מי שיכלל בה הם השף הכוכב של המטבח הפרואני, ג'ורג' מונוז והשף הישראלי הנחשב תומר טל, ממסעדת ג'ורג' וג'ון שזכתה במקום ה-6 בתחרות 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון.

פתיחת המסעדה היא חלק מפרוייקט של "ראונד טייבל קונספט" בחסות "אמריקן אקספרס", במסגרתו יציעו השפים ארוחת טעימות אינטימית בת עשר מנות, שמשלבת את חומרי הגלם והיצירתיות הים תיכונית עם התשוקה והססגוניות של המטבח הפרואני. את הארוחה ילוו קוקטיילים של אמן המיקסולוגיה הספרדי סנטיאגו אורטיז, ויחתמו הקינוחים של השף פטיסרי האיטלקי פבריציו פיורני.

בין המשתתפים: השף הפרואני מהטובים בעולם, זוכה כוכב מישלן

חורחה מונוז הוא אחד השפים הפרואנים הנחשבים בעולם, והוביל את המסעדות הפרואניות הטובות ביותר בפרו ובברצלונה. בתפקידו האחרון היה מונוז השף של מסעדת Astrid&Gaston המהוללת בלימה, שאותה הוביל למקום הרביעי בדירוג LATAM50BEST ולמקום 98 בדירוג המסעדות הטובות בעולם. לפני כן הקים מונוז את מסעדת Pakta של קבוצת אל בארי בבעלות אלברט אדרייה בברצלונה. תחת הנהגתו עוטרה המסעדה בכוכב מישלן ודורגה כמסעדה הבינלאומית הטובה ביותר בידי ABC. הבישול של מונוז משלב את התשוקה והססגוניות הלטינית עם טכניקות הבישול הקלאסי של המטבח העילי ומתבלט כאחד הקולות המסקרנים בעולם הקולינריה כיום.

אמן הקוקטיילים הספרדי וילד הפלא של המיקסולוגיה הספרדית מגיע לתל אביב

סנטיאגו אורטיז ג'אקום, אחד המיקסולוגים המובילים בספרד והבעלים של ברי הקוקטיילים הנחשבים במדריד ובברצלונה ילווה את הארוחה ביצירות אלכוהוליות חד פעמיות ויציג תפריט קוקטיילים מיוחד על בסיס פטרון, הטקילה הטובה בעולם.

אורטיז, שעבד בברים ובמועדונים המובילים בניו יורק, בפריז ובאמסטרדם מחזיק כיום בארבעה ברי קוקטיילים מובילים: Love ו-Bad Company במדריד, ו- Guayabo ו-Kyoudai33 בברצלונה, עובד באופן הדוק עם מותגי האלכוהול הגדולים בעולם, ודורג במקום הראשון בתחרות כוכבי המיקסולוגיה של Disaronno.

יחתום את הארוחה: הקונדיטור האיטלקי שזכה לתואר הקונדיטור הטוב באסיה 

השף פטיסרי האיטלקי פבריציו פיורני שעבד במסעדות מכוכבות מישלן באיטליה, מכהן כשף הקינוחים הראשי של מסעדת BVLGARI Il Ristorante Luca Fantin, מכוכבת המישלן בטוקיו. הקינוחים היצירתיים והמוקפדים שלו הנראים כיצירות אמנות מוגשים גם בריזורט של BVLGARI בבאלי, והוא אחראי גם על מותג השוקולד היפני הארטיזנלי המרהיב Il Cioccolato.

פיורני הפך לכוכב בינלאומי בסצינת הקינוחים העולמית כשדורג כשף פטיסרי הטוב ביותר באסיה בשנת 2019. מאז, ממשיך פיורני בעשייה פורצת הדרך שלו והוא משמש כיועץ למותגי האוכל הנחשבים בעולם ולמלונות פאר.
הקינוחים הווירטואוזים של פבריציו יחתמו את הארוחה בסערה של טעמים ומרקמים שפורצים את גבולות הדמיון.