"מטרלו" חוזרת לישראל: אחרי שנסגרה בבודפשט - המאפייה המצליחה תיפתח בבנימינה
הקונדיטור עדי פרץ הודיע על פתיחת המקום בישראל כבר במהלך חודש ינואר • "הגשמתי חלום לצאת לשחק באירופה, משהו לא צפוי קרה והודחתי מהקבוצה", הוא כתב


כחודשיים אחרי שהודיע בהפתעה על סגירת "מטרלו" בבודפשט, אחד המיזמים הקולינריים המסקרנים שיצאו מישראל בשנים האחרונות, חוזר הקונדיטור עדי פרץ למרכז העניינים. אתמול (שני) הוא פרסם כי המאפייה המצליחה חוזרת לישראל במהלך חודש ינואר, והפעם - בבנימינה.
את המקום פתח פרץ בבודפשט אחרי שנים מאתגרות בישראל, שכללו את סגירת המאפייה בעין זיוון בתקופת הקורונה ואת הקושי לפתוח בישראל קונדיטוריה איכותית. הסניף בהונגריה, שנפתח בקיץ האחרון, התחיל לעבוד אבל דווקא אז פרץ הודיע על סגירה מיידית.
בחשבון האינסטגרם שלו כתב פרץ: "אז אנחנו חוזרים בקרוב לישראל. אחרי חוויה קצרה מהצפוי, אך לא רעה בכלל יש לומר, בבודפשט, עיר שלימדה אותי בעיקר סבלנות. לפני כשנה, בזמן שחלק קראו לי 'בוגד' וחלק התרגשו בשבילי, הגשמתי חלום לצאת לשחק באירופה. הכול התחיל מעולה והשתלבתי נהדר, אבל אז משהו לא צפוי קרה והודחתי מהקבוצה. היו עוד כל מיני קבוצות שרצו אותי, אבל החלטתי לחזור לקבוצה הקטנה שלי.
"בהתחלה היו רגשות כבדים, אולי קצת תחושת כישלון או מבוכה, אבל ההחלטה נלקחה בלב שלם. אני חוזר בוגר יותר, חד יותר, ורוצה יותר מכול להוכיח לעצמי שאני יכול להיות בהרכב".