N12
פרסומת

לפיד ערך שיחת בירור לבכיר באוצר שגרם לסערת הסטודנטים

סגן הממונה על התקציבים נדרש להבהיר לשר האוצר מדוע עדכן את הסטודנטים בכוונה להעלות את שכר הלימוד, למרות שלפיד לא קיבל כזאת החלטה. הבכיר ציין כי ערך פגישה שגרתית עם נציגי הסטודנטים

קרן מרציאנו
פורסם:
הקישור הועתק

קובע גבולות: שר האוצר יאיר לפיד ערך היום שיחת בירור לבכיר במשרדו בעקבות המבוכה שנגרמה לו כשהבכיר הודיע לסטודנטים על הכוונה להעלות את שכר הלימוד, בניגוד לעמדת השר.

אתמול נפגש סגן הממונה על אגף התקציבים באוצר עם נציגי הסטודנטים ודיווח להם על הצעד המסתמן. הדברים הגיעו לכלי התקשורת וחוללו סערה. הדבר הביא את לפיד להבהיר בפוסט שפרסם בפייסבוק כי אין בשלב זה כוונה כזו.

בשיחת הבירור עם הבכיר במשרדו, ניסה להבין לפיד כיצד הגיעו למצב המביך שבו האוצר מעדכן על החלטה שעדיין לא התקבלה על ידי השר, והיא נוגדת את תפיסתו. סגן הממונה על אגף התקציבים הבהיר כי מדובר היה בפגישה שגרתית עם הסטודנטים, וכי עדכן אותם בהחלטה ישנה שתוקפה עומד לפוג.

ללפיד, מצדו, היה חשוב לקבוע גבולות לבכירי משרדו: אל תהיו עצמאים מדי, אל תקדמו יוזמות שלא התקבלו על דעתי.