N12
פרסומת

בן 15 איים על מנהל ביה"ס בסכין

תלמיד בית ספר מתל שבע, שהורחק מהלימודים, דרש ממנהל בית הספר לשוב מן ההשעיה, כשסורב הנער איים להרוג אותו עם סכין והשחית את רכבו. מדוברות המשטרה נמסר כי החשוד נעצר אתמול ושוחרר הבוקר על ידי בית המשפט. חומרי החקירה הועברו ליחידת התביעות המשטרתית

תמיר סטיינמן
פורסם:
עלייה בשיעור המדווחים על פגיעה מינית (אילוסטרציה)
צילום: רויטרס
הקישור הועתק
עלייה בשיעור המדווחים על פגיעה מינית (אילוסטרציה)
הנער איים להרוג את המנהל בסכין | צילום: רויטרס

תלמיד בן 15 בבית ספר במועצה אזורית תל שבע נעצר אתמול (ראשון) לאחר שאיים על מנהל בית ספרו בסכין וגרם נזק לרכבו. לפני כשבועיים התלמיד, שהורחק מבית הספר, ביקש ממנהלו לבטל את ההשעיה, כשהמנהל סירב הנער הלך לביתו, חזר כעבור שעה עם סכין ואיים על המנהל שיהרוג אותו.

זמן קצר לאחר מכן ירד הנער אל חניון בית הספר, ניפץ את חלון מכוניתו של המנהל ונמלט מהמקום. מדוברות המשטרה נמסר כי במהלך השבועיים האחרונים שוטרי משטרת ישראל ביצעו פעולות לאיתור הנער ואתמול החשוד הסגיר את עצמו, נעצר ונחקר בגין העבירות המיוחסות לו.

בתום החקירה הובא הבוקר התלמיד לבית המשפט ושוחרר. במשטרה מוסרים כי חומר החקירה שנאסף נגדו יועבר ליחידת התביעות המשטרתית להמשך טיפול. עוד נמסר כי המשטרה תמשיך לפעול בנחישות כנגד עברות מהסוג הזה המופנות כנגד אנשי ציבור באשר הם. יחד עם זאת, בכל אירוע פלילי בו מעורב קטין, משטרת ישראל בשיתוף שירות מבחן לנוער יפעלו לטיפול בקטין בצורה הנאותה ביותר.