475 בקבוקים של קטמין נתפסו בת"א
במסגרת פעילות משטרתית נגד סחר, ייצור והפצת סמים - בלשים פשטו על דירה בעיר ותפסו מאות גרמים של סמים מסוג הרואין, נייס גאי וקטמין. חשוד בן 29 נעצר והוא יובא ביום בפני בית המשפט לדיון בהארכת מעצרו


מעל ל-470 בקבוקים המכילים חומר החשוד כסם מסוג קטמין - המוכר גם בשם "סם האונס" - נתפסו אמש (שלישי) במסגרת פעילות משטרתית בתל אביב. כמו כן, נתפסו גם כמויות מסחריות נוספות של סמים מסוגים שונים כמו הרואין ו"נייס גאי" וגם ציוד המשמש לסחר בסמים.
במסגרת המאבק בייצור, סחר והפצת סמים ברחובות, בלשי המשטרה מתחנת שכונות פשטו אמש על דירה בתל אביב ועצרו גבר בן 29, תושב העיר. החשוד נלקח לחקירה והוא יובא היום בפני בית המשפט לדין בהארכת מעצרו.
בפשיטה המשטרתית נתפסו 475 בקבוקים שהכילו חומר החשוד כסם מסוג קטמין, מאות גרמים של הרואין, עשרת שקיות של סם המכונה "נייס גאי" וכן ציוד נוסף ששימש את החשוד לצרכי סחר בסמים.
מהמשטרה נמסר: "במסגרת המאבק בנגע הסמים, המשטרה פועלת כל העת לאיתור הסוחרים ביד קשה ובכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת להביאם לדין. זאת בשביל למנוע את הפצת הסמים והחומרים המרעילים את הרחובות, למען הגנה על ביטחונו ושלומו של הציבור.
