N12
פרסומת

אמו של הנרצח: "מוות סתמי ומיותר"

לפני שבוע נרצח באכזריות איתי מור, גבר בן 44 מאשדוד ואב לארבעה ילדים. על פי החשד הוא נרצח בעת שיצא מביתו לפנות את הזבל על ידי השכן - צעיר בן 24. בראיון ל"מהדורה המרכזית" סיפרה אמו על הרגעים שקדמו לרצח ועל ההאשמות כלפי הרשויות: "איפה אלה שהיו צריכים לשמור"?

תמיר סטיינמן
פורסם:
הקישור הועתק

לפני שבוע נרצח איתי מור, בן 44 מאשדוד אב לארבעה ילדים, כשיצא מביתו לזרוק את האשפה באמצע שהקריא סיפור לבנו. אעל פי החשד הוא נרצח על ידי שכנו, ללא שום סיבה. היום (ראשון) רחל, אמו של איתי, מגיבה לראשונה לרצח הנורא. "מוות סתמי ומיותר, אנשים כאלה צריכים לחיות ואחרים לא", אמרה בכאב.

"הוא שכב בחדר על יד דביר והקריא לו", סיפרה על הרגעים שקדמו לרצח. "פתאום אמר לו שהוא יורד רגע לזרוק את הזבל והוא חוזר. הוא ירד ויצא מהבית. שחט אותו מאחורה. חזר הביתה לשטוף ידיים ויצא לראות החייאה".

השכן החשוד ברצח, בן 24, גר עם הוריו בשכנות לאיתי נעצר זמן קצר לאחר הרצח. בחקירתו טען ששמע קולות שאמרו לו לבצע את הרצח והוא נשלח על ידי בית המשפט להסתכלות פסיכיאטרית. "יכול להיות שהוא שמע קולות גם קודם, אז איפה היו כל אלה שצריכים לשמור עליו?", אמרה רחל. "בן אדם סגור בבית שנים, יש בעיה - אף אחד לא מטפל גם לא המשפחה, כולם מסתירים ואומרים שהכל בסדר".