N12
פרסומת

רצח הנער בקריית גת: נעצר אדם בחשד שסיפק סמים לאב שדקר את בנו

תושב גוש עציון בשנות ה-30 לחייו נעצר בחשד שסיפק "סמים מסוכנים" לאבי הנער במסגרת טיפול שעבר • הקשר בין השניים נוצר בתחילת החודש, לבקשתו של החשוד ברצח • כיממה לאחר המקרה אמר אחיו של האב כי היה בקשר עם "מטפלים אלטרנטיביים שקצת שיחקו עם דברים מסוכנים"

תמיר סטיינמן
פורסם:
רצח נער בן 14 בקריית גת
בית המשפחה
הקישור הועתק

רצח הנער בן ה-14 בקריית גת: חוקרי המשטרה עצרו הבוקר (שלישי) אדם בשנות ה-30 לחייו בחשד שסיפק לאבי הנער החשוד ברצח סמים מסוכנים. החשוד, תושב גוש עציון, עוכב לחקירה בחשד לעבירות של החזקה ואספקת סמים מסוכנים.

לפני כשבוע נעצר האב, בן 37, בחשד שדקר למוות את בנו בכל חלקי גופו. הבן פונה באורח אנוש לבית החולים, שם נקבע מותו בתוך זמן קצר. מהדיווחים שהתקבלו זמן קצר לאחר המקרה עלה כי האב לקה בהתקף פסיכוטי בעת ביצוע הרצח.

במסגרת חקירת הרצח איתרו בימים האחרונים חוקרי המשטרה את זהותו של האדם שעל פי החשד היה בקשר עם האב וסיפק לו סמים קשים בתקופה האחרונה. הקשר בין השניים נוצר בתחילת החודש, כאשר החשוד ברצח ביקש מהחשוד מגוש עציון שיעניק לו טיפול, ובמסגרתו על פי החשד הוענקו הסמים.

אבא, רצח, בן 14, דקירות, קריית גת, מעצר
החשוד ברצח בנו בכניסה לדיון הארכת מעצר‎

כזכור, האב החשוד ברצח נמלט מזירת האירוע לאחר ביצוע המעשה ביום רביעי האחרון. המשטרה פתחה בסריקות נרחבות ואיתרה אותו בחורשה סמוכה, שם הוא נעצר, והועבר בהמשך להסתכלות פסיכיאטרית.

כיממה לאחר הרצח אמר אחיו של החשוד ברצח כי שעות ספורות לפני המקרה החלו בני משפחתו לקבל מידע על טיפול שעבר, שכלל בין היתר שימוש ב"דברים מסוכנים", לדבריו. הוא הוסיף כי מדובר ב"מטפלים אלטרנטיביים שקצת שיחקו עם דברים מסוכנים".

עורכי הדין יהודה פריד וטל גבאי שמייצגים את האב, מסרו: "אנחנו סומכים את ידינו על רשויות החקירה. ככל שנוקפות השעות מצטברות עוד ועוד ראיות ועדויות אשר מצביעות באופן ברור כי האירוע הטרגי הזה נגרם כתוצאה מהתקף פסיכוטי חמור, אליו נקלע מרשנו כתוצאה מטיפול שבוצע על ידי מטפל שאינו מוסמך וכלל הלעטה בכדורים מסוכנים. המטפל נעצר הבוקר ואנו בטוחים כי המשטרה והפרקליטות ימצו עמו את הדין בגין הטיפול הנפשע שניתן על ידו ואשר הוביל לתוצאה המחרידה".