"מתחיל להרגיש שאני אזרח שווה כמו כולם": 3 נעצרו בחשד לדקירת צעיר בחוף ראשל"צ
כ-4 חודשים לאחר שמוחמד נסאסרה הותקף בים ע"י שלושה צעירים ואושפז בבית החולים, נעצרו חשודים במעורבות באירוע • נסאסרה, שהשמיע ביקורת על התנהלות המשטרה, בירך בשיחה עם N12: "הצדק מתחיל לצאת לאור"

בחודש יוני האחרון נדקר מוחמד נסאסרה בן ה-21 מלוד, בעת ששהה בחוף בראשון לציון; שם, על פי החשד, דקרו אותו לאחר שרצו לקחת לו ולחברו את הנרגילה שברשותם. היום (חמישי) הודיעה המשטרה כי עצרה 3 צעירים החשודים במעורבות באירוע. נסאסרה ל-N12 בתגובה להתקדמות בפרשה: "הצדק מתחיל לצאת לאור".
מדובר ב-3 תושבי חולון – שניים מהם בני 19 והשלישי בן 20 – שכחלק מהתקדמות חקירת אירוע הדקירה נעצרו, והובאו אתמול לדיון בעניינם בבית משפט השלום בראשון לציון. שם, הוחלט להאריך את מעצרם ב-5 ימים. במקביל, נמשכות פעולות החקירה.
בתגובה למעצר, אמר נסאסרה ל- N12: "אני מרגיש טוב מאוד עם הודעת המשטרה. הצדק מתחיל לצאת לאור. המשפחה שלי ואני מתחילים להרגיש אזרחים שווים כמו כולם".

האירוע התרחש בתחילת חודש יוני, אז הגיע נסאסרה, סטודנט למערכות מידע רפואיות בן 21 מלוד, לחוף "4 על 4" בראשון לציון יחד עם חברו. "היו 5-6 יהודים, לא שיכורים ושאלו את חבר שלי ואותי –'יש לכם נרגילה'", סיפר לאחר המקרה.
לדבריו, לאחר שהתכוון ללכת, הוא הוכה על ידי חבורת הצעירים – וספג חתכים עמוקים לכל אורך גבו. כעת, כאמור, חלה התקדמות בחקירה שהובילה למעצרם של 3 הצעירים החשודים.