N12
פרסומת

בעקבות הפרסום במהדורה: תפיסת סמים גדולה נוספת בדרום

בלשי יחידת מג"ן ופקחי הסיירת הירוקה פשטו היום על 18 מתחמים שנחשדו כשטחי גידול מריחואנה בשטחי האש של ביסל"ח ובאזור ירוחם. אלפי צמחי קנאביס הושמדו וגם רכב ששימש את המגדלים. תיעוד מהמבצע המשטרתי

תמיר סטיינמן
פורסם:
שדה מריחואנה בשטח אש
שדה מריחואנה בשטח אש | צילום: באדיבות עמוד הפייסבוק "די להפקרות בצאלים"
הקישור הועתק

הפשיטה על חוות גידול הסמים בנגב: בלשי יחידת מג"ן, שוטרים ופקחי הסיירת הירוקה, פשטו היום (ראשון) על 18 מתחמים שנחשדו כשטחי גידול מריחואנה בשטחי האש של ביסל"ח ובפזורת ירוחם.

לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות

הכוחות איתרו את המתחמים, חישפו את השטח, תפסו את ציוד הגידול והתשתיות והשמידו אלפי צמחי קנאביס שנמצאו. עוד נתפסו רכב שטח ועגלה שלפי החשד שימשו את המגדלים במקום.

לפני כשבועיים הבאנו במהדורה המרכזית הצצה למערות וחוות גידול הסמים בנגב - פתרונות "יצירתיים" שנוצרו כתוצאה מהחומה שנבנתה בגבול ישראל-מצרים והקשתה על מבריחים להבריח מריחואנה לשטח ישראל ממצרים.

שדה מריחואנה בשטח אש
שדה גידול מריחואנה בשטח אש בנגב | צילום: באדיבות עמוד הפייסבוק "די להפקרות בצאלים"

"מדובר בתפיסת הפעלה חדשה ומתמשכת בהתמודדות אל מול נגע הסמים המסוכנים", נמסר מהמשטרה, "לא עוד תפיסה ואיסוף החומר הצמחי אל תחנות המשטרה תוך השקעת משאבים רבים אלא טיפול בשורש ביצוע העבירה בו במקום".