הילד בן ה-3 שנעדר בשומרון אותר
אביו של ילד בן 3 מהשומרון דיווח על היעדרות בנו בשטח מרעה סמוך לאיתמר. כוחות רבים בליווי מסוק החלו בסריקות נרחבות שהביאו לאחר מספר שעות לאיתורו. הילד הועבר לבית חולים כשמצבו הבריאותי לא ברור


בן 3 נעדר מביתו ואותר באמצעות מסוק צבאי: במוקד המשטרה התקבל היום (שלישי) דיווח על היעלמות של ילד בן 3 סמוך ליישוב לאיתמר שבשומרון. אביו הודיע כי בנו נעדר מזה כשעתיים. כוחות משטרה רבים, מז"לטים ומסוק צבאי הביאו לאיתורו תוך מספר שעות. הוא פונה לבית החולים כשמצבו הרפואי אינו ברור.
האב יצא הבוקר עם בנו הפעוט לשטח מרעה סמוך ליישוב איתמר שבשומרון, ודיווח כי בנו נעדר מזה כשעתיים. בעקבות הדיווח, כוחות משטרה, צבא מתנדבי יחידת חילוץ וכוחות הביטחון עורכו סריקות נרחבות לאיתור הקטין. עוד נמסר מהמשטרה כי למקום הוקפץ מסוק לסייע בחיפושים.
לאחר מספר שעות, במשטרה הודיעו כי הילד אותר באמצעות המסוק הצבאי והועבר לבית החולים כשמצבו הבריאותי טרם ברור.