N12
פרסומת

מועדון פופולרי במרכז יפצה אלפי מבלים: "תם העידן בו גופים יטרידו את לקוחותיהם"

מועדון הדזרט בראשון לציון שלח הודעות ספאם - והפסיד בתביעה ייצוגית • בית המשפט המחוזי בלוד אישר את התביעה, ובעלי המועדון יפצה כ-10 אלפים בני אדם ב-50 שקלים כל אחד • "אנו מקווים שהסכומים הגבוהים שעסקים נאלצים לשלם יגרמו להרתעה הנדרשת", מסר עו"ד ירקוני

יובל אראל
פורסם:
מועדון הדזרט
מועדון הדזרט | צילום: יוסי מאמיה
הקישור הועתק

בית המשפט המחוזי מרכז בלוד אישר תביעה ייצוגית וקבע כי יצחק רוסו, הבעלים של מועדון "הדזרט" בראשון לציון, יפצה במאות אלפי שקלים כ-10,000 אנשים שקיבלו הודעות ספאם מהמועדון. "תם העידן בו גופים יסחרו בפרטים האישיים של לקוחות", מסר עו"ד ירקוני שייצג את התובעים.

בעקבות הסכמה שאליה הגיעו הצדדים ולפיה סכום הפיצוי יעמוד על כ-630 אלף שקל, בית המשפט אישר את התביעה הייצוגית. ההודעות הופצו על ידי יח"צנים לרשימות של מבלים ובעקבות התביעה הייצוגית, כל אחד מהתובעים שקיבל הודעות ספאם יפוצה ב-50 שקלים.

עו"ד אור ירקוני, שותף במשרד עו"ד ירקוני, שגב, אלדר, אמר: "ההליך ותוצאותיו מוסרים מסר ברור, תם העידן בו גופים יסחרו בפרטים האישיים של לקוחות ויטרידו אותם בפרסום ללא הסכמה. אנו מקווים שהסכומים הגבוהים שעסקים נאלצים לשלם יגרמו להרתעה הנדרשת וימנעו מקרים אלו בעתיד".

עו"ד אור ירקוני
עו"ד אור ירקוני | צילום: עידן גרוס

מטעם הנתבעים לא נמסרה תגובה.