בהפרש של שבועיים: אם ובנה מהדרום מתו מקורונה
טרגדיה משפחתית כפולה • שבועיים לאחר ששמחה בת ה-80 מתה מקורונה - נקבע מותו של בנה, שמואל רפאל, בן ה-50 • הוא יובא למנוחות היום בב"ש • "העיר כולה כואבת את כאבכם"


שמחה ממן ז"ל הייתה בת 80 כשהלכה לעולמה לאחר שנדבקה בנגיף הקורונה לפני שבועיים. כעת, המגפה הכתה במשפחה פעמיים: בנה של שמחה, שמואל רפאל ממן, מת גם הוא מהנגיף - בגיל 50 בלבד, והיום (רביעי) הוא יובא למנוחות.
שמחה הייתה מאופקים ובנה התגורר בבאר שבע. כשאימו נפטרה הוא לא יכול היה להגיע להלוויה שלה כי כבר אז היה חולה. בשבוע האחרון מצבו הידרדר. הלווייתו נערכה היום ב-12:00 בבאר שבע.
ראש העיר אופקים איציק דנינו ציין כי שמחה התאלמנה בתחילת השנה. הוא אמר כי היא ובעלה היו "אנשים יקרים ואהובים, ממייסדי העיר, שהקימו, גידלו וחינכו משפחה לתפארת".
"זוהי אבידה גדולה לאופקים, והעיר כולה כואבת את כאבכם", אמר דנינו. שמחה ורפאל הם שניים מתוך 2,278 בני האדם שמתו עד כה במגפה בישראל.
