N12
פרסומת

כלה בת 34 התמוטטה במהלך חתונתה בנגב; מצבה קשה מאוד

במהלך חתונה במושב בדרום הארץ התמוטטה הכלה, רופאת ילדים מבית החולים סורוקה • בעלה - רופא בעצמו - ואורחים נוספים ביצעו בה פעולות החייאה במקום • סורוקה: "הצוותים נלחמים על חייה ומלווים את בני המשפחה"

תמיר סטיינמן
פורסם:
בית החולים סורוקה
ארכיון | צילום: מרים אלסטר, פלאש/90
הקישור הועתק

רופאת ילדים בת 34 התמוטטה אמש (ראשון) במהלך חתונתה שהתקיימה במושב בדרום הארץ. היא נזקקה לפעולות החייאה ובסיומן פונתה לקבלת טיפול בבית החולים סורוקה בבאר שבע כשמצבה קשה מאוד. הסיבה להתמוטטות נבחנת, ובין היתר נבדק האם הרקע הוא אירוע לבבי. בבית החולים סורוקה נלחמים על חייה.

הכלה היא רופאת ילדים, כאמור, בבית החולים סורוקה. בעלה הטרי הוא רופא גם כן, והוא ומספר אורחים נוספים ביצעו בה את פעולות ההחייאה לאחר שהתמוטטה. החתונה נערכה בבית פרטי במושב במועצה האזורית שדות נגב שבדרום. זמן קצר לאחר טקס החופה, הכלה חשב ברע והתמוטטה.

הבוקר עדכנו בבית החולים כי מצבה של הרופאה מוגדר קשה מאוד. היא חוברה למכונת לב-ריאה (אקמו) והועברה לטיפול נמרץ במחלקה לניתוחי לב.