N12
פרסומת

בחירות 2019 | סער: ההישג הפוליטי הכי גדול שלי

למרות ניסיונות החיסול וההאשמות החריפות מצד רה"מ, גדעון סער הגיע למקום הרביעי בפריימריז - אחרי ספירת יותר מ-80% מהקולות. בהודעה שפרסם הוא הודה לחברי הליכוד: "נתנו בי אמון מחודש ושמרו לי אמונים"‎

דפנה ליאל
פורסם:
סער: "אפס תועלת ומקסימום נזק"
צילום: יונתן זינדל, פלאש 90, חדשות
הקישור הועתק
סער: "אפס תועלת ומקסימום נזק"
"מודה על התמיכה המחודשת בי" | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90, חדשות

"ההישג הפוליטי הגדול ביותר שלי": אחרי ספירת יותר מ-80% מהקולות, מסתמן שגדעון סער, שרק חזר לפוליטיקה, יסיים את הפריימריז במקום גבוה במיוחד - מספר 4 ברשימת הליכוד. היום (רביעי) הוא הודה למצביעים על שבחרו בו: "אני מבקש להודות לחברי הליכוד על שנתנו בי אמון ובחרו בי מחדש להנהגת הליכוד‎".

משהצהיר סער על כוונתו להתמודד בבחירות לרשימת המפלגה, הוא הותקף רבות בטענה כי הוא חותר תחת ראש הממשלה נתניהו. "בתום מערכת בחירות קשה ומאתגרת אני מבקש להודות לחברי הליכוד על שנתנו בי אמון מחודש ואחרי ארבע שנים של פסק זמן מהחיים הציבוריים - בחרו בי מחדש להנהגת הליכוד‎", כתב בהודעתו.

הוא הודה להם על התמיכה ואהבה שקיבל מהם לטענתו וגם: "על כך ששמרו לי אמונים כפי שאני שמרתי אמונים לליכוד גם בימין הקשים ביותר". סער הוסיף: "אני רואה בתוצאה הישג הפוליטי הגדול ביותר שלי - לאין שיעור אף יותר מהפעמיים בהן נבחרתי בפריימריז במקום הראשון בעבר".

בסיום ההודעה סער טען שהליכוד הוכיח את עוצמו הדמוקרטית וחברי הליכוד הוכיחו את תבונתם ואחריותם התנועתית והלאומית "בבחרם נבחרת מצוינת, ממלכתית ועשירה בניסיון ובכישרונות. נבחרת שראויה להוביל את מדינת ישראל בשנים הבאות. מרגע זה כולנו נשלב ידיים ביחד ונפעל למען ניצחון הליכוד".