עוגת סביח

לוקחים את כל מה שטוב בסביח, אבל במקום סתם לתקוע בפיתה - מכינים מתפוחי האדמה פירה, מסדרים הכל יפה בתבנית, עוטפים בחציל, ויאללה לתנור. מדובר בסוג של מוסקה בסגנון סביח, וזה נפלא.

 

>> למתכון המלא של עוגת סביח של אתי מורד 

עוגת סביח (צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת12)
צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת12

 

קישוא ממולא ברטטוי

מנה צמחונית ים תיכונית שכולה קלילות – הקישואים הבלאדים ממולאים בחצילים, פלפלים ובצלים כשהם מסודרים בנינוחות על יוגורט יווני מלא תבלינים.

 

>> למתכון המלא של קישוא ממולא ברטטוי של מיטל רייכל 

קישוא ממולא ברטטוי (צילום: מאסטר שף, קשת12)
קישוא ממולא ברטטוי | צילום: מאסטר שף, קשת12

 

 דג בלחם

כשכבר חשבנו שוורסיות על חריימה לא יכולות להפתיע אותנו, באה הגרסה שעוטפת דג בלחם ומגישה את הרוטב בנפרד. רב רושם וטעים-טעים-טעים.

 

>> למתכון המלא של דג בלחם של אתי מורד
דג בלחם (צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת12)
דג בלחם | צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת12