יהלום ענק ותשואות בקהל: נועם בתן כבש את הבמה בחזרת השופטים. צפו
החומר הכי חזק בטבע: כשהוא יוצא מתוך אביזר בימתי עצום בצורת יהלום ומלווה ב"מישליות", נועם בתן נתן ביצוע מצוין על במת חזרת השופטים בווינה. על בסיס ההופעה הזו ינקדו השופטים, שמהווים 50 אחוז מהציון הסופי שישוקלל מחר בחצי הגמר. הרקדנית הראשית בהופעה נפצעה על הבמה: "מטופלת על ידי פרמדיקים, אנחנו אופטימיים"


יהלומים הם לנצח: נועם בתן ביצע אמש (שני) את "מישל" על הבמה בחזרת השופטים, לקראת חצי גמר האירוויזיון שייערך מחר בווינה. צפו בביצוע
הנציג הישראלי זכה למחיאות כפיים סוערות בקרב הקהל, דגלי ישראל התנוססו בקהל. נוכחים באולם העידו כי נשמעו כמה שריקות בוז, אולם אלה לא היו רמות כמו אלה שנשמעו בשנתיים האחרונות.
הרקדנית הראשית בנאמבר, ליהי פרויד, נפצעה במהלך ההופעה מאחד הצלמים על הבמה. היא קיבלה טיפול רפואי ומסביבת המשלחת הישראלית נמסר: "מאמינים שעד מחר יהיה בסדר. היא מטופלת על ידי פרמדיקים, אנחנו אופטימים".

אחרי שאיגוד השידור האירופי שינה את החוקים והחזיר את השופטים לחצי הגמר, בשונה מבשנים האחרונות - לחזרה זו יש משמעות רבה. שכן, על בסיס הביצוע הערב, יחלקו השופטים את הניקוד שמהווה 50 אחוז מהניקוד הסופי של שלב זה בתחרות.

כאמור, חצי גמר האירוויזיון הראשון שבו יתחרה בתן ייערך מחר בערב בשעה 22:00. נכון לכתיבת שורות אלה, נועם מדורג במקום ה-3 בטבלאות ההימורים של חצי הגמר ובמקום ה-6 בטבלה הכללית.
