N12
פרסומת

טלטלה במסעדת "ג'ורג' וג'ון": אחרי פחות משנה - השפים החדשים עוזבים

לאחר עשרה חודשים בלבד, המסעדה המצליחה בתל אביב משנה את פניה - השפים טל סוחמי ואלעד דגן מסיימים את תפקידם • בימים אלו המסעדה ממשיכה לעבוד כרגיל, כשברקע השאלה - מי יהיה השף הבא שיוביל את "ג'ורג' וג'ון"? | פרסום ראשון

לירן שבתאי
פורסם:
מסעדת ג'ורג' וג'ון
מי יוביל את המסעדה?, מסעדת "ג'ורג' וג'ון" (ארכיון) | צילום: אסף פינצ'וק
הקישור הועתק

פרסום ראשון: השפים טל סוחמי ואלעד דגן, שנכנסו רק לפני פחות משנה לנעליו של השף תומר טל במסעדת "ג'ורג' וג'ון" שבמלון דריסקו בתל אביב - מסיימים את תפקידם ועוזבים.

סוחמי ודגן מונו לתפקיד לפני עשרה חודשים בלבד, אחרי פרישתו של טל, שהוביל את המסעדה במשך שנים ארוכות וזכה להכרה מקומית ובין-לאומית. השניים לקחו על עצמם את המשימה לשמר את מעמדה של "ג'ורג' וג'ון" כאחת המסעדות המדוברות והמצליחות בעיר. כעת, פחות משנה לאחר שנכנסו לתפקיד, הם מסיימים את דרכם במסעדה.

בעל המסעדה, אבי זק, אמר בתגובה ל-N12: "מסעדת 'ג'ורג' וג'ון' והשפים טל סוחמי ואלעד דגן החליטו על סיום דרכם של השפים במסעדה לאחר עשרה חודשים". זק הוסיף כי נכון לעכשיו, המסעדה ממשיכה לפעול באופן סדיר וכי "בשבועות הקרובים ישתנה תפריט המסעדה לתפריט חורף שיפנה לקהלים רחבים יותר".

"ג'ורג' וג'ון", הפועלת במבנה ההיסטורי של מלון דריסקו בנווה צדק, נחשבת בשנים האחרונות לאחת המסעדות המובילות בישראל. היא זכתה בפרסים בין-לאומיים ואף הופיעה ברשימות יוקרתיות של מדריכים קולינריים בעולם. בשיאה הוכתרה כאחת המסעדות המצטיינות במזרח התיכון של מדריך MENA's 50 Best Restaurants, והפכה כתובת לאניני טעם ותיירים מחו”ל.

ייתכן כי עזיבתם של סוחמי ודגן, שסגרו את מסעדת "מנסורה" לפני שהצטרפו ל"ג'ורג' וג'ון", מצביעה על שינוי מגמה במסעדה. הדבר מעורר עניין רב לגבי השף הבא שיוביל את המקום והכיוון הקולינרי שייבחר. בינתיים, ההבטחה של הנהלת המסעדה היא להמשיך לפעול כרגיל, עם תפריט חדש לעונת החורף, שנועד לפנות לקהל רחב יותר.