N12
פרסומת

ממחר: עובדי פלאפון פותחים בשביתה

לאחר חודשים ארוכים של מאבק וסכסוך עבודה יפתחו מחר עשרות מעובדי חברת פלאפון בשביתה שעלולה לגרום לשיבושים בקווים בקרב מאות אלפי לקוחות. התקלות עשויות להשפיע גם על שירותי הטלפון הסלולרי של רמי לוי והוט המשתמשות בתשתית החברה. "לא תהיה פגיעה בשירות הלקוחות", נמסר מחברת פלאפון בתגובה

אלעד שמחיוף
פורסם:
הקישור הועתק

אחרי חודשים ארוכים של מאבקים וסכסוך עבודה מתוקשר, עובדי פלאפון פותחים מחר בשביתה שעשויה להשפיע על מאות אלפי לקוחות החברה.

היום, בתום ישיבה עם ההסתדרות הוחלט כי החל ממחר בבוקר וללא הגבלת זמן יפתחו עשרות עובדים ממחלקות ההנדסה, מערכות המידע והמטה הארצי בשביתה, במחאה על סירוב הנהלת החברה להכיר בהתארגנות העובדים.

עקב השביתה הצפויה ייתכנו מחר תקלות ברשת פלאפון, וכן ברשתות הסלולר של רמי לוי והוט המשתמשות בתשתיות החברה. הדבר עשוי להשפיע על מאות אלפי לקוחות נוספים.

מהנהלת פלאפון נמסר כי נראה שההסתדרות מתכוונת לנסות ולהשבית את פעילות החברה אנו מאמינים שמרבית העובדים לא ישתפו פעולה עם ההסתדרות וכי לא תהיה פגיעה בשירות הלקוחות.