כדורי תמרים של רחלי קרוטכדורי תמרים עם חמוציות וטחינה שהכי כיף לשמור במקפיא בקופסה ולהוציא כשרוצים להתענג על קינוח בלי יסורי מצפון
רחלי קרוט
| מגזין שופרסל
| פורסם 24/01/21 16:45
צילום: רחלי קרוט
|
לכבוד החורף שכבר כאן, הכנתי משהו מתוק משגע שהולך מושלם לצד התה וגם מוסיף המון ערכים תזונתיים טובים לגוף שיחזקו אתכם וילחמו נגד הדכדוך של החורף. תמר עם אגוז - הגרסה המשודרגת של רחלי קרוט> כדורי תמרים עם חמוציות וטחינה שהכי כיף לשמור במקפיא בקופסה ולהוציא כשרוצים להתענג על קינוח בלי יסורי מצפון. השקדים הקלויים בכדורים מוסיפים נקודות קטנות וקראנצ'יות ואם תוסיפו קקאו (לא חובה) תקבלו בשנייה כדורי שוקולד מופלאים. המצרכים :
תוספות אופציונליות
לעיטור
אופן ההכנה:1 מוציאים את הגלעין מהתמרים וקולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהם מזהיבים 2 שמים במעבד מזון את כל המצרכים וטוחנים עד לקבלת תערובת די אחידה עם שברים קטנים של שקדים. מומלץ מאוד לעצור את פעולת המעבד מדי פעם ולערבב כדי ליצור טחינה אחידה. אם התערובת מאוד חזקה אפשר להוסיף מעט טחינה גולמית או חמאת שקדים 3 יוצרים כדורים בגודל שאוהבים ומגלגלים בקוקוס. שומרים במקרר או במקפיא בקופסה סגורה |