1 מבשלים את אורז היסמין על פי הוראות היצרן
2 מבשלים את העדשים הכתומות על פי הוראות היצרן
3 בקערה מניחים את האורז המבושל עם העדשים הכתומות, הסלקים המגוררים, פירורי הלחם, הבצל הירוק, הטימין, המלח, הפלפל השחור והסילאן ומערבבים
4 בתבנית אפייה מניחים את נייר האפייה ומרססים בתרסיס שמן הקנולה
5 מן התערובת יוצרים קציצות עגולות ורחבות ומניחים בתבנית האפייה
6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך כ-25 דקות
7 חוצים את לחמניות ההמבורגר לחצי ומניחים את החלק העליון בצד
8 להגשה: מעל לכל חצי תחתון של לחמניית ההמבורגר מפזרים את הקטשופ ומעליו מניחים את עלי החסה, פרוסות העגבנייה, פרוסות הבצל הסגול וקציצת ההמבורגר סלק
9 מכסים עם החצי העליון של לחמניית ההמבורגר ומגישים
עומר מילר משתף במסע שלו לאיזון>