אוכל
מגזין סוף השבוע

כבר לא סוד

המצטרפת החדשה לליגת המסעדות שזונחות את האוכל הנדוש והלהיטים, ומבינות טעמים וחומרי גלם היא סמילה ביפו, שבקלות הייתם מפספסים. המבקר הגיע למסעדונת הקטנטונת בחשדנות - ושמח לגלות מקום שמוציא מנות של דגים ופירות ים עשויים לשלמות. ככה עשויים להפוך למקדש הפודיז הבא

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 22/11/18 15:49 
סמילה - לברק בבוסתן (צילום: יעקב קורדי, יחסי ציבור)
צילום: יעקב קורדי, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות