אוכל
מגזין סוף השבוע

הפי אנד

השבוע חזר המבקר לשתי מסעדות: אחת שוויתרה על כל מיני אוונטות ושופוני, עשתה חישוב מסלול מחדש - וכשהיא לא מלקקת לתל אביבים וצעירים מתלהבים - היא מוציאה מנות לא רעות בכלל (סבתא שלכם תתעלף). המסעדה השנייה הפכה מאז הביקור האחרון למוסד מקומי בהוד השרון, ופייר? מגיע לה. כשמסעדה מבינה מי מגיע לאכול אצלה ומה הוא רוצה, הכל קל ופשוט יותר

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 01/11/18 12:27 
ריפאבליק - מילפיי (צילום: דרור עינב, יחסי ציבור)
מה רע בסתם מילפיי עם קרם פטיסייר? | צילום: דרור עינב, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות