אוכל
מגזין סוף השבוע
הקוסם

הקוסם חושף: איך מכינים את החציל הטעים בעולם

אחרי בקשות חוזרות ונשנות הסכים אריק רוזנטל, הקוסם בשבילכם, להכניס אותנו בסוד החצילים המטוגנים המושלמים, אלה שמשאירים אותנו פעם אחר פעם משתאים אל מול המרקם (פריך בחוץ, נימוח בפנים), הצבע (זהב טהור) והטעם (גן עדן עלי אדמות). והבונוס: כל מה שצריך בשביל סביח ביתי מעולה

אריאל רוזנטל | הקוסם | פורסם 18/02/16 07:49 
סביח: טיגון חצילים (צילום: באדיבות הקוסם)
חצילים מטוגנים של הקוסם. כל הסודות בפנים | צילום: באדיבות הקוסם
חברים
פעילות
המלצות