אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

שוברים את הקרח: השפים של הבסטה לא עוצרים באויסטר

אם אי אפשר להקפיא את הזמן, לפחות נשתמש בקרח כדי לשמר את אוכל שלנו בשיא הטריות שלו. מעוז אלונים ואיתי הרגיל מגישים: 3 מתכונים שעושים המון כבוד לקרח שהם מוגשים עליו

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | אוכל טוב | פורסם 10/09/15 08:16 
דגים על קרח בבסטה (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
יותר טרי מזה לא תמצאו. מסעדת הבסטה | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות