
פסטה עם סלמון ברוטב טריאקי ולימוןיש משהו במנות שלא דורשות הרבה עבודה שפשוט עושה לנו את זה, ולא (רק) מטעמי עצלות: הן אוטומטית רעננות, קלילות וכיפיות יותר. המתכון הזה רק מוכיח את הנקודהאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם01/11/1115:35 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות יצרן ומסננים. 2מחממים במחבת כף משמן זית ואת קוביות הסלמון. צולים כ-2 דקות והופכים לצד השני. מוסיפים רוטב טריאקי, מבשלים 4 דקות נוספות ומסירים מהאש. 3במחבת רחבה מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים חמאה, מלח, פלפל, שום וקליפת לימון מגורדת (משאירים מעט בצד, לקישוט). מבשלים עד להמסת החמאה. מערבבים ומוסיפים את השעועית, מיץ לימון ומים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הסלמון ומבשלים דקה נוספת. 4מערבבים בזהירות ושופכים על הפסטה. מפזרים מעל בצל וקליפת לימון מגורדת. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו פאייה מהירה וטעימה אש>> והנה מתכון למרק בטטה ועדשים כתומות שיעשה אתכם מאושרים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |